Een Windows-pc gebruiken om abonnementen van Apple op te zeggen

Als u geen Apple apparaat hebt, kunt u abonnementen van Apple opzeggen op een Windows-pc.

iTunes gebruiken om de meeste abonnementen op te zeggen

1. Open iTunes op de pc. Als u iTunes niet hebt, downloadt u iTunes voor Windows.
  2. Kies 'Account' en vervolgens 'Mijn account tonen' in de menubalk bovenaan het iTunes-venster. U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID.
  3. Klik op 'Account tonen'.
  4. Scrol naar het gedeelte 'Instellingen'. Klik naast 'Abonnementen' op 'Beheer'.
  5. Klik naast het gewenste abonnement op 'Wijzig'. Wordt het abonnement dat u zoekt niet weergegeven?
  6. Klik op 'Zeg abonnement op'. Als u 'Zeg abonnement op' niet ziet, is het abonnement al opgezegd en wordt het niet verlengd.

iCloud voor Windows gebruiken om iCloud-opslag te annuleren

1. Open iCloud voor Windows op de pc. Download iCloud voor Windows als u dit nog niet hebt gedaan.
  2. Klik op 'Opslagruimte'.
  3. Klik op 'Wijzig opslagabonnement'.
  4. Klik op 'Downgrade-opties'.
  5. Voer het wachtwoord van uw Apple ID in en klik vervolgens op 'Beheer'.
  6. Kies een gratis abonnement.
  7. Klik op 'Gereed'.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.