iCloud voor Windows downloaden

Met iCloud voor Windows hebt u foto's, video's, e-mails, agenda's, bestanden en andere belangrijke gegevens onderweg en op een Windows-pc altijd bij u.

iCloud voor Windows

Alles wat u graag hebt op elk apparaat dat u gebruikt

Als u iCloud op een Windows-pc downloadt en configureert, blijven uw foto's, video's, e-mails, bestanden en bladwijzers toegankelijk op al uw apparaten. Als u hulp nodig hebt, kunt u oplossingen voor veelvoorkomende problemen zoeken of meer lezen over iCloud voor Windows.

iCloud voor Windows downloaden

Eén handige plaats voor al uw foto's

Gebruik iCloud-foto's op uw pc om alle foto's en video's uit iCloud te downloaden naar de computer of om de afbeeldingenbibliotheek van Windows te uploaden naar iCloud. En wanneer u Gedeelde albums inschakelt, kunt u uw vastgelegde herinneringen delen met wie u wilt.

Mac en iPhone waarop iCloud-foto's wordt gebruikt

Aan de slag met iCloud-foto's:

1. Open iCloud voor Windows.
  2. Klik naast 'Foto's' op 'Opties'.
  3. Selecteer 'iCloud-foto's'.
  4. Klik achtereenvolgens op 'Gereed' en op 'Toepassen'.

U kunt uw foto's en video's beheren en verwijderen vanuit de Foto's-app op de iPhone, iPad, iPod touch of Mac, en via iCloud.com.

Uw iCloud-opslag vergroten

U krijgt automatisch 5 GB iCloud-opslag wanneer u zich aanmeldt. Als u uw opslagabonnement uitbreidt (vanaf 50 GB voor $ 0,99 per maand), krijgt u nog meer ruimte om uw belangrijkste inhoud te bewaren in iCloud. Dit betekent extra ruimte voor al uw foto's, video's, documenten, apps en meer. U kunt rechtstreeks upgraden vanaf een iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc.

Meer iCloud-opslag kopen vanaf een pc:

1. Open iCloud voor Windows.
  2. Klik op 'Opslag' > 'Account bekijken'.
  3. Voer het wachtwoord van uw Apple ID in.
  4. Klik op 'Account bekijken' en volg de instructies.

Lees meer over de prijzen voor iCloud-opslag in uw land of regio.

Het maximale uit iCloud halen

Lees meer informatie over het gebruik van iCloud voor Windows om toegang tot bestanden in iCloud Drive te hebben, verbinding met Mail in Outlook te maken en foto's, agenda's en bladwijzers eenvoudig te delen tussen apparaten. Als u de iCloud-opslaglimiet overschrijdt, helpen we u uw opslag te beheren zodat u altijd de nieuwste versie van uw belangrijkste informatie hebt.

iCloud voor Windows 7.7 en hoger vereist Microsoft Windows 7 tot de Windows 10-update van april 2018, Outlook 2007 of hoger, of iCloud.com (voor Mail, Contacten, Agenda); en Internet Explorer 10 of hoger, Firefox 30 of hoger, of Google Chrome 28 of hoger (voor Bladwijzers).

Als u een beheerde Apple ID gebruikt, wordt iCloud voor Windows niet ondersteund.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.