iCloud voor Windows downloaden

Met iCloud voor Windows hebt u toegang tot uw foto's, video's, e-mails, agenda's, bestanden en andere belangrijke gegevens op uw Windows-pc.

Lees meer over alle verschillende functies die u kunt gebruiken met iCloud voor Windows. Voor sommige functies is de nieuwste versie van Windows 10 of hoger vereist.

iCloud voor Windows biedt geen ondersteuning voor beheerde Apple ID's.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.