iCloud voor Windows downloaden

Met iCloud voor Windows heb je foto's, video's, e-mails, agenda's, bestanden en andere belangrijke gegevens altijd bij je onderweg en op een Windows-pc.

Alles wat je graag hebt op elk apparaat dat je gebruikt

Als je iCloud op een Windows-pc downloadt en configureert, blijven je foto's, video's, e-mails, bestanden en bladwijzers toegankelijk op al je apparaten. Als je hulp nodig hebt, kun je oplossingen voor algemene problemen zoeken of meer lezen over iCloud voor Windows.

iCloud voor Windows downloaden

Eén handige plaats voor al je foto's

Gebruik iCloud-fotobibliotheek op je Windows-pc om alle foto's en video's op je Apple apparaten te downloaden naar de computer of om de bibliotheek van Windows Foto's te uploaden naar iCloud. En als je iCloud-fotodelen inschakelt, kun je je vastgelegde herinneringen delen met de mensen die je kiest.

Ga aan de slag met iCloud-fotobibliotheek:

1. Open iCloud voor Windows.
  2. Klik naast 'Foto's' op 'Opties'.
  3. Selecteer 'iCloud-fotobibliotheek'.
  4. Klik achtereenvolgens op 'Gereed' en op 'Toepassen'.

Je kunt je foto's en video's beheren en verwijderen vanuit de app Foto's op de iPhone, iPad, iPod touch of Mac, en via iCloud.com.

Haal het maximale uit iCloud

Lees meer over het gebruik van iCloud voor Windows om toegang tot bestanden in iCloud Drive te hebben, verbinding met Mail in Outlook te maken en foto's, agenda's en bladwijzers tussen apparaten eenvoudig te delen. Als je de iCloud-opslaglimiet overschrijdt, helpen we je je opslag te beheren zodat je altijd de nieuwste versie van je belangrijkste informatie hebt.

iCloud voor Windows 5.1 en later ondersteunt Outlook 2016. Werk iCloud voor Windows nu bij om toegang te krijgen tot je iCloud Mail, Contacten en Agenda's in Outlook 2016.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.