iCloud voor Windows downloaden

Met iCloud voor Windows hebt u foto’s, e-mails, agenda’s, bestanden en andere belangrijke informatie altijd bij u onderweg en op een Windows-pc.

Alles wat u graag hebt op elk apparaat dat u gebruikt

Als u iCloud op een Windows-pc downloadt en configureert, blijven foto’s, e-mails, bestanden en bladwijzers up-to-date op uw apparaten. Als u hulp nodig hebt bij het gebruik van iCloud voor Windows, vindt u hier het antwoord op uw vragen en de oplossing op algemene problemen.

Haal het maximum uit uw iCloud-account

Lees meer over het gebruik van iCloud voor Windows om toegang tot bestanden in iCloud Drive te hebben, verbinding met Mail in Outlook te maken en foto’s, agenda’s en bladwijzers tussen apparaten eenvoudig te delen. En als u de iCloud-opslaglimiet overschrijdt, helpen we u uw opslag te beheren zodat u altijd de nieuwste versie van uw belangrijkste documenten hebt.

iCloud Drive configureren
Veelgestelde vragen over iCloud Drive
Hulp bij iCloud Drive

Hulp bij Outlook en iCloud
Hulp bij iCloud-agenda
Hulp bij iCloud-contacten

Veelgestelde vragen over iCloud-fotodelen
Hulp bij iCloud-fotodelen
Veelgestelde vragen over Mijn fotostream

iCloud-bladwijzers en -leeslijst
Plugins, extensies en add-ons

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op: