iCloud voor Windows downloaden

Met iCloud voor Windows hebt u foto's, video's, e-mails, agenda's, bestanden en andere belangrijke gegevens altijd bij u onderweg en op een Windows-pc.

Alles wat u graag hebt op elk apparaat dat u gebruikt

Als u iCloud op een Windows-pc downloadt en configureert, blijven uw foto's, video's, e-mails, bestanden en bladwijzers toegankelijk op al uw apparaten. Als u hulp nodig hebt, kunt u oplossingen voor veelvoorkomende problemen zoeken of meer lezen over iCloud voor Windows.

iCloud voor Windows downloaden

Eén handige plaats voor al uw foto's

Gebruik iCloud-fotobibliotheek op de Windows-pc om alle foto's en video's uit iCloud te downloaden naar de computer of om de bibliotheek van Windows Foto's te uploaden naar iCloud. En wanneer u iCloud-fotodelen inschakelt, kunt u uw vastgelegde herinneringen delen met wie u wilt.

Aan de slag met iCloud-fotobibliotheek:

1. Open iCloud voor Windows.
  2. Klik naast 'Foto's' op 'Opties'.
  3. Selecteer 'iCloud-fotobibliotheek'.
  4. Klik achtereenvolgens op Gereed en op Toepassen.

U kunt uw foto's en video's beheren en verwijderen vanuit de app Foto's op de iPhone, iPad, iPod touch of Mac, en via iCloud.com.

Uw iCloud-opslag vergroten

U krijgt automatisch 5 GB iCloud-opslag wanneer u zich aanmeldt. Als u uw opslagabonnement uitbreidt (vanaf 50 GB voor USD 0,99 per maand), krijgt u nog meer ruimte om uw belangrijkste inhoud te bewaren in iCloud. Dit betekent extra ruimte voor al uw foto's, video's, documenten, apps en meer. U kunt rechtstreeks upgraden vanaf een iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc.

Meer iCloud-opslag kopen vanaf een pc:

1. Open iCloud voor Windows.
  2. Klik op 'Opslag' > 'Account bekijken'.
  3. Voer het wachtwoord van uw Apple ID in.
  4. Klik op 'Account bekijken' en volg de instructies.

Lees meer over de prijzen voor iCloud-opslag in uw land of regio.

Het maximale uit iCloud halen

Lees meer informatie over het gebruik van iCloud voor Windows om toegang tot bestanden in iCloud Drive te hebben, verbinding met Mail in Outlook te maken en foto's, agenda's en bladwijzers eenvoudig te delen tussen apparaten. Als u de iCloud-opslaglimiet overschrijdt, helpen we u uw opslag te beheren zodat u altijd de nieuwste versie van uw belangrijkste informatie hebt.

iCloud voor Windows 5.1 en later ondersteunt Outlook 2016. Werk iCloud voor Windows nu bij om toegang te krijgen tot iCloud Mail, Contacten en Agenda in Outlook 2016.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.