iCloud voor Windows downloaden

Met iCloud voor Windows hebt u foto’s, video’s, e-mails, agenda’s, bestanden en andere belangrijke gegevens altijd bij u onderweg en op een Windows-pc.

Alles wat u graag hebt op elk apparaat dat u gebruikt

Wanneer u iCloud op een Windows-pc downloadt en configureert, blijven uw foto’s, video’s, e-mails, bestanden en bladwijzers toegankelijk op al uw apparaten. Als u hulp nodig hebt, kunt u oplossingen voor algemene problemen zoeken of meer informatie lezen over iCloud voor Windows.

iCloud voor Windows downloaden

Eén handige plaats voor al uw foto’s

Gebruik iCloud-fotobibliotheek op de Windows-pc om alle foto’s en video’s op uw Apple-apparaten te downloaden naar de computer of om de bibliotheek van Windows Foto’s te uploaden naar iCloud. En wanneer u iCloud-fotodelen inschakelt, kunt u uw vastgelegde herinneringen delen met wie u wilt.

Ga aan de slag met iCloud-fotobibliotheek:

1. Open iCloud voor Windows.
  2. Klik naast Foto’s op Opties.
  3. Selecteer iCloud-fotobibliotheek.
  4. Klik achtereenvolgens op Gereed en op Toepassen.

U kunt uw foto’s en video’s beheren en verwijderen vanuit de app Foto’s op de iPhone, iPad, iPod touch of Mac, en via iCloud.com.

Haal het maximum uit uw iCloud-account

Lees meer over het gebruik van iCloud voor Windows om toegang tot bestanden in iCloud Drive te hebben, verbinding met Mail in Outlook te maken en foto’s, agenda’s en bladwijzers tussen apparaten eenvoudig te delen. Als u de iCloud-opslaglimiet overschrijdt, helpen we u uw opslag te beheren zodat u altijd de nieuwste versie van uw belangrijkste documenten hebt.

iCloud voor Windows 5.1 ondersteunt Outlook 2016. Update iCloud voor Windows nu om toegang te krijgen tot uw iCloud Mail, Contacten en Agenda’s in Outlook 2016.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op: