De Solo Pro instellen en gebruiken met een iPhone, Mac of ander apparaat

Lees hier hoe u de Solo Pro met uw apparaten kunt koppelen, audio kunt regelen, tussen luistermodi kunt schakelen enzovoort.

De Solo Pro inschakelen

Klap de koptelefoon uit om hem aan te zetten. U ziet vanzelf dat de koptelefoon is ingeschakeld omdat het ledlampje onder de rechteroorschelp gaat branden. Wanneer u klaar bent, klapt u de koptelefoon in om hem uit te zetten.

De Solo Pro uitvouwen

De Solo Pro koppelen

Lees hier hoe u de koptelefoon kunt koppelen met uw apparaat.

Koppelen met een iPhone, iPad of iPod touch

1. Schakel Bluetooth in op de iPhone.
  2. Klap de koptelefoon uit om hem aan te zetten en houd hem naast de ontgrendelde iPhone.
  3. Na een paar seconden vraagt de iPhone u om verbinding te maken. Als dat niet zo is, houdt u de modusknop op de linkeroorschelp 5 seconden ingedrukt.
  4. Volg de instructies op de iPhone. Als u geen instructies ziet, gebruikt u de volgende stappen om te koppelen met een Mac, Android-apparaat of ander apparaat.

Koppelen met een Mac, Android-apparaat of ander apparaat

1. Schakel Bluetooth in op uw Mac, Android-apparaat of andere apparaat.
  2. Klap de koptelefoon uit om hem aan te zetten.
  3. Open het Bluetooth-menu op uw Mac, Android-apparaat of andere apparaat. Op de Mac gaat u bijvoorbeeld naar het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren' en klikt u op 'Bluetooth'.
  4. In de lijst met gevonden Bluetooth-apparaten tikt of Control-klikt u op uw koptelefoon en kiest u 'Verbind'.

Lees hier hoe u verbinding maakt via de Beats-app voor Android.

De Solo Pro gebruiken

Lees hier hoe u nummers kunt overslaan, het volume kunt regelen, de luistermodus kunt wijzigen enzovoort.

Bepalen wat wordt afgespeeld

Gebruik de b-knop op de rechteroorschelp om het afspelen van audio te regelen.

• Druk eenmaal om het afspelen te pauzeren of weer te starten.
  • Druk tweemaal om naar het volgende nummer te gaan. Druk driemaal om terug te spoelen.
  • Druk tweemaal en houd de knop bij de tweede keer ingedrukt om vooruit te spoelen door een nummer. Druk driemaal en houd de knop bij de derde keer ingedrukt om terug te spoelen door een nummer.

Om het afspeelvolume of het belvolume te regelen, gebruikt u de volumeknoppen die zich op de rechteroorschelp bevinden.

• Druk op de volume-omhoogknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verhogen.
  • Druk op de volume-omlaagknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verlagen.

Solo Pro-knoppen

Schakelen tussen luistermodi

Wijzig de luistermodus op uw Solo Pro, afhankelijk van hoeveel ruisonderdrukking u wilt. De luistermodi waaruit u kunt kiezen, zijn:

• Ruisonderdrukking: gebruik deze modus met of zonder muziek om ruisonderdrukking in te schakelen en alle geluiden om u heen te blokkeren.
  • Transparantie: de Solo Pro versterkt externe geluiden zodat u naar muziek kunt luisteren en toch weet wat er om u heen gebeurt.
  • Uit: ruisonderdrukking en transparantie zijn uitgeschakeld en alleen de oorschelpen blokkeren het geluid.

Om een andere luistermodus te selecteren op de iPhone, gaat u naar het bedieningspaneel en houdt u de volumeregelaar van de koptelefoon ingedrukt. U kunt ook op de modusknop op de linkeroorschelp drukken. Druk eenmaal op de modusknop om te schakelen tussen ruisonderdrukking en transparantie. Druk tweemaal om beide modi uit te schakelen voor een maximale gebruiksduur van de batterij.

Handsfree bediening met Siri

Om Siri te activeren, zegt u "Hé, Siri". U kunt ook de b-knop op de rechteroorschelp ingedrukt houden totdat u een geluid hoort. Zeg nu wat u nodig hebt. U kunt bijvoorbeeld 'Hé, Siri, sla dit nummer over' zeggen. Of 'Hé, Siri, herinner me eraan dat ik over twee uur pauze moet nemen'.

Als u de spraakassistentie-functie voor andere apparaten wilt activeren, houdt u de b-knop op de rechteroorschelp ingedrukt.

Lees wat u moet doen als Siri niet werkt.

De functies van Siri kunnen per land of regio verschillen.

Oproepen beantwoorden

Gebruik de b-knop op de rechteroorschelp om gesprekken te regelen.

• Druk eenmaal om een gesprek te beantwoorden of te beëindigen.
  • Druk eenmaal om een tweede inkomend gesprek te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten. Wanneer twee gesprekken actief zijn, kunt u zo schakelen tussen gesprekken.
  • Houd de knop één seconde ingedrukt om een inkomend gesprek te weigeren.

De Solo Pro opladen

Sluit de koptelefoon aan op een voedingsbron met behulp van de bijgeleverde Lightning-kabel. Als de koptelefoon wordt opgeladen, knippert het ledlampje. Als de batterij volledig is opgeladen, wordt het lampje wit en blijft het branden.

Met actieve ruisonderdrukking of transparantie ingeschakeld biedt de koptelefoon tot 22 uur afspeeltijd na 2 uur opladen en tot 3 uur afspeeltijd na 10 minuten opladen. Met actieve ruisonderdrukking of transparantie uitgeschakeld kunt u tot 40 uur luisteren na 2 uur opladen en tot 6 uur luisteren na 10 minuten opladen.

Om het batterijniveau te controleren, drukt u kort op de modusknop en controleert u de status van het ledlampje. Het ledlampje knippert rood als de batterij voor 0%-80% is opgeladen, wit als deze voor 80%-99% is opgeladen en blijft wit branden als de koptelefoon volledig is opgeladen.

Uw Beats resetten

Als u geluids-, Bluetooth- of oplaadproblemen hebt met uw koptelefoon, kunt u deze opnieuw instellen.