Games spelen met Apple Arcade

Abonneer u op Apple Arcade voor onbeperkte toegang tot een zorgvuldig samengestelde verzameling van meer dan 100 nieuwe games op uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac en Apple TV.

Als u wilt zien welke games worden meegeleverd bij Apple Arcade, opent u de App Store en gaat u naar het tabblad 'Arcade'. U kunt door de games en redactionele inhoud bladeren voordat u zich abonneert.

Als u Apple Arcade-games wilt downloaden uit de App Store, abonneert u zich op Apple Arcade. Als u zich niet abonneert op Apple Arcade of als u in een land of regio woont waar Apple Arcade niet beschikbaar is, kunt u nog wel andere games kopen en downloaden uit de App Store.

Meer informatie over prijzen van Apple Arcade.

De beschikbaarheid van Apple Arcade en de functie Apple Arcade kan per land of regio verschillen. Lees wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Games vinden

Nadat u zich hebt geabonneerd op Apple Arcade, kunt u elke Apple Arcade-game downloaden zonder extra kosten:

Op een iPhone, iPad of iPod touch

Open de App Store en ga naar het tabblad 'Arcade' onder in het scherm.

Op een Apple TV

Open de Arcade-app, of open de App Store, en ga naar het tabblad 'Arcade' boven in het scherm.

Op een Mac

Open de App Store en ga naar het tabblad 'Arcade' in de zijbalk.

U kunt ook in de App Store zoeken naar een specifieke game.

Games spelen

U kunt zo veel Apple Arcade-games downloaden als u wilt en u kunt spelen zo vaak als u wilt. Wanneer u zich eenmaal hebt geabonneerd, hoeft u geen andere aankopen meer te doen in Apple Arcade-games.

U kunt games spelen met alleen uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple TV. Als u het symbool van een controller  ziet op de pagina van de app, biedt de game ondersteuning voor controllers voor dat apparaat. U kunt een gamecontroller gebruiken om de meeste games te spelen, zelfs als deze games dat niet vereisen. Sommige games op Apple TV moeten worden gespeeld met een controller.

Elke Apple Arcade-game is anders. Voor hulp bij het spelen van een game, bij functies van een game of over de regels van een game, neemt u contact op met de appontwikkelaar.

Uw scores zien en uw games bewaren

Apple Arcade gebruikt iCloud en Game Center voor gamevoortgang, opgeslagen games en spelen met vrienden op al uw apparaten die met dezelfde Apple ID zijn ingelogd bij iCloud en Game Center. Zolang u bent ingelogd, kunt u uw game spelen op al uw apparaten. Meer informatie over opgeslagen games, iCloud en Apple Arcade.

Meer informatie

• U kunt op elk moment een game verwijderen van uw iPhone, iPad of iPod touch, Apple TV of Mac, net als een app.
  • Apple Arcade is een abonnement dat u op elk moment kunt weergeven of annuleren. Als u annuleert, moet u zich opnieuw abonneren om verder te spelen met de games die u hebt gedownload toen u Apple Arcade had.
  • Als u Delen met gezin gebruikt en iemand in uw gezinsgroep abonneert zich, kunt u alle games die bij Apple Arcade worden meegeleverd, downloaden en spelen, maar uw gezinsleden kunnen uw opgeslagen games niet zien.