Uw Apple Arcade-gameplaygegevens zien op al uw apparaten

U kunt iCloud en Game Center gebruiken om uw voortgang, highscores en opgeslagen games up-to-date te houden op uw apparaten.

Als u bent ingelogd op hetzelfde iCloud- en Game Center-account en u downloadt Apple Arcade-games op al uw apparaten uit de App Store, hebt u op al uw apparaten toegang tot uw opgeslagen games en voortgang.

Als u uw gameplaygegevens niet ziet op een apparaat

Als u uw gameplaygegevens op één apparaat wel kunt zien, maar niet op een ander, moet u mogelijk uw instellingen controleren. Zorg ervoor dat u een iPhone of iPod touch hebt met de nieuwste versie van iOS, een iPad met de nieuwste versie van iPadOS, een Mac met de nieuwste versie van macOS of een Apple TV met de nieuwste versie van tvOS.

Uw instellingen controleren op uw iPhone, iPad of iPod touch

1. Zorg ervoor dat u bent ingelogd bij iCloud met dezelfde Apple ID die u ook gebruikt op uw andere apparaten.

2. Zorg ervoor dat u bij Game Center ingelogd bent met dezelfde Apple ID die u gebruikt op uw andere apparaten. Ga naar 'Instellingen' > 'Game Center' om de Apple ID te zien die u gebruikt met Game Center.

Als u uw gegevens nog niet ziet en u op een ander apparaat speelde, controleert u uw instellingen op dat apparaat.

Uw instellingen controleren op uw Mac

Als u uw Mac met iemand anders deelt, controleert u of u bent ingelogd bij uw Mac met uw eigen gebruikersaccount en niet met de account van iemand anders. Controleer vervolgens of u bent ingelogd bij dezelfde iCloud- en Game Center-accounts die u ook gebruikt met Apple Arcade. Als u uw Mac deelt met andere Apple Arcade-gebruikers, moeten zij hetzelfde doen, met hun eigen Mac-gebruikersaccount en iCloud- en Game Center-accounts.

Als u uw gegevens nog niet ziet en u op een ander apparaat speelde, controleert u uw instellingen op dat apparaat.

Uw instellingen controleren op uw Apple TV

Als u uw Apple TV met iemand deelt, schakelt u eerst over naar uw eigen account voordat u een Apple Arcade-game gaat spelen.

Als u uw gegevens nog niet ziet en u op een ander apparaat speelde, controleert u uw instellingen op dat apparaat.

Als u uw abonnement op Apple Arcade opzegt

Als u uw abonnement op Apple Arcade opzegt, om welke reden dan ook, kunt u zich opnieuw abonneren en nog steeds uw gameplaygegevens openen. Als u te lang wacht, worden mogelijk enkele van uw opgeslagen games niet ondersteund tegen de tijd dat u opnieuw een abonnement neemt.

Als u geen Apple Arcade-abonnee bent, kunt u geen Apple Arcade-games spelen, ook niet als u ze hebt gedownload naar uw apparaat. Verwijder de apps als u ze niet meer nodig hebt of abonneer u opnieuw om te blijven spelen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.