Abonneren op Apple Arcade

Neem een abonnement op Apple Arcade voor onbeperkte toegang tot een zorgvuldig samengestelde verzameling van premium games op uw iPhone, iPad, Mac en Apple TV.

Abonneren op Apple Arcade

Apple Arcade is een abonnementsservice die u en uw gezin onbeperkte toegang geeft tot een uitgebreide catalogus met premium games die u op al uw apparaten kunt spelen, online of offline.

Word abonnee van Apple Arcade
  1. Ga op uw iPhone, iPad, of Mac in de App Store naar het tabblad 'Arcade' en kijk of u het aanbod voor het abonnement kunt vinden. Open de Arcade-app op uw Apple TV om het aanbod voor het abonnement te zien.

2. Als u de abonnementsaanbieding niet ziet, probeert u een Apple Arcade-game te downloaden en u wordt gevraagd om u te abonneren.

3. Kies de proefabonnementsaanbieding. (Eén proefabonnement per Apple ID.) Als u 'Delen met gezin' gebruikt, krijgt u toegang tot Apple Arcade voor maximaal zes gezinsleden, inclusief uzelf. Als 'Delen met gezin' is ingeschakeld en iemand in uw gezin wil zich abonneren, dan ziet u een bericht dat u al toegang hebt tot dat abonnement als u probeert zich te abonneren.

4. Log in met de Apple ID die u gebruikt voor Media en aankopen, indien gevraagd. Als u geen Apple ID hebt, volgt u de aanwijzingen om er een aan te maken. Weet u niet zeker of u een Apple ID heeft?

5. Bevestig uw factuurgegevens als daarom wordt gevraagd. U moet mogelijk een geldige betaalmethode toevoegen.

6. Ga akkoord met de algemene voorwaarden, als dit wordt gevraagd.

Zorg dat uw apparaat is bijgewerkt naar de nieuwste software om alle functies met Apple Arcade te gebruiken.

Waaruit bestaat Apple Arcade?

U kunt ook andere games kopen en downloaden uit de App Store zonder een abonnement te nemen op Apple Arcade. Apple Arcade-games zijn alleen beschikbaar met een Apple Arcade-abonnement. Welke games zijn bij Apple Arcade inbegrepen:

1. Open de App Store.

2. Kies Arcade.

3. Scrol naar beneden en kies 'Geef alle games weer'.

De voorzieningen en functies van Apple Arcade kunnen per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.