Als een installatieprogramma meldt dat het niet kan worden geverifieerd of dat het is ondertekend met een certificaat dat is verlopen

Download een nieuwe kopie van het installatieprogramma.

In bepaalde omstandigheden, zoals wanneer een installatieprogramma beschadigd is, ziet u een waarschuwing dat het programma niet kan worden geverifieerd en dat het mogelijk beschadigd is of dat ermee is geknoeid tijdens het downloaden. Of het programma meldt dat het pakket is ondertekend met een certificaat dat verlopen is en mogelijk niet authentiek is.

Download het installatieprogramma in dat geval opnieuw. Als het nieuwe installatieprogramma hetzelfde probleem vertoont, neemt u voor hulp contact op met de maker van de software.

Als dit gebeurt met een macOS-installatieprogramma, kunt u de nieuwste downloadkoppelingen vinden in de installatie-instructies voor deze macOS-versies. Eerdere versies zijn niet beschikbaar om te downloaden.