Systeemvereisten voor iCloud

Dit zijn de aanbevolen systeemvereisten en minimale systeemvereisten voor iCloud.

Aanbevolen systeemvereisten

iCloud1 vereist een Apple ID, een actieve internetverbinding en up-to-date software. Als u aan de onderstaande systeemvereisten voldoet, kunt u profiteren van de nieuwste iCloud-functies en optimaal gebruikmaken van iCloud. Onderaan deze pagina vindt u de minimale vereisten voor de diverse functies.

iPhone, iPad en iPod touch

• iOS 14 of iPadOS 14
  • iWork voor iOS (Pages 2.5 of hoger, Numbers 2.5 of hoger, Keynote 2.5 of hoger)2

Mac

• macOS Big Sur
  • Safari 9.1 of hoger, Firefox 45 of hoger, Google Chrome 54 of hoger of Opera
  • iWork voor Mac (Pages 5.5 of hoger, Numbers 3.5 of hoger, Keynote 6.5 of hoger)2

Watch

• watchOS 7

Pc

• Microsoft Windows 10*
  • iCloud voor Windows 11 of hoger
  • iTunes 12.7
  • Outlook 2016 of hoger
  • Firefox 45 of hoger, Google Chrome 54 of hoger (alleen bureaubladmodus), Microsoft Edge of Opera

* Windows 10-update van mei 2019 of hoger wordt aanbevolen voor iCloud voor Windows 10.

Apple TV

• tvOS 13 of hoger

Minimale systeemvereisten per functie

Voor het gebruik van iCloud moet u een iPhone 3GS, iPod touch (3e generatie), iPad of iPad mini met minimaal iOS 5 of een Mac met minstens OS X Lion 10.7.5 hebben.

Reservekopie en Herstel

Reservekopie en Herstel zijn beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch.

• iOS 5

Bladwijzers

Bladwijzers zijn beschikbaar op de iPhone, iPad, iPod touch, Mac en pc.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12 en Safari 11
  • Windows 7 met iCloud voor Windows 7 en Internet Explorer 9, Firefox 22, Google Chrome 28 alleen in bureaubladmodus of Opera

Agenda, Contacten, Mail

Agenda, Contacten en Mail zijn beschikbaar op de iPhone, iPad, iPod touch, Mac en pc.

• iOS 5
  • OS X Lion 10.7.5
  • Windows 7 met iCloud voor Windows 7 en Outlook 2010 t/m Outlook 2016 3 of een up-to-date webbrowser

FaceTime

FaceTime is beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch en Mac.

• iOS 6
  • OS X Mavericks 10.9

Gezinsconfiguratie voor Apple Watch

Gezinsconfiguratie is beschikbaar op de iPhone en Apple Watch met twee-factor-authenticatie.

• iOS 14
  • watchOS 7

Delen met gezin

Delen met gezin is beschikbaar op de iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc en Apple TV.

Bestanden-app

De Bestanden-app is beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch.

• iOS 11
  • iPadOS 14 (geüpgradede functies)

Zoek vrienden

Zoek vrienden is beschikbaar op Apple Watch.

• watchOS 3 - watchOS 5

Zoek mijn

Zoek mijn is beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch en Mac.

• iOS 13 of iPadOS
  • macOS Catalina

Zoek mijn [apparaat]

Zoek mijn [apparaat] is beschikbaar op iPhone, iPad, iPod touch of Mac.

• iOS 5
  • iOS 6 (voor verloren-modus)
  • iOS 7 (voor activeringsslot)
  • OS X Lion 10.7.5

De apps Zoek mijn iPhone en Zoek mijn vrienden

Zoek mijn iPhone en Zoek mijn vrienden zijn beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch en in webbrowsers.

• iOS 8 - iOS 12
  • In macOS: Safari 7, Firefox 27, Google Chrome 35, Opera
  • In Windows: Internet Explorer 11, Firefox 27, Google Chrome 35, Edge, Opera

Zoek personen

Zoek personen is beschikbaar op Apple Watch.

• watchOS 6

iCloud Drive

iCloud Drive is beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch, Mac en pc.

Mappen delen in iCloud Drive

Mappen delen in iCloud Drive is beschikbaar op de iPhone, iPad, iPod touch, Mac en pc.

iCloud-foto's

iCloud-foto's is beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch, Mac en pc.

iCloud-tabbladen

iCloud-tabbladen zijn beschikbaar op iPhone, iPad, iPod touch of Mac.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12 en Safari 11

iMessage

iMessage is beschikbaar op iPhone, iPad, iPod touch of Mac.

• iOS 6
  • OS X Mavericks 10.9

iTunes Match

iTunes Match is beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch, Mac, pc of Apple TV.

• iOS 5.0.1
  • In macOS: iTunes 10.5.1
  • In Windows: iTunes 10.5.1
  • tvOS 4.4

iWork voor iCloud

iWork voor iCloud is beschikbaar in webbrowsers in macOS en Windows.

Sleutelhanger

Sleutelhanger5 is beschikbaar op de iPhone, iPad of iPod touch en op de Mac met twee-factor-authenticatie.

• iOS 8.4.1
  • OS X Yosemite 10.10.5

Mail Drop (bijlagen versturen)

Mail Drop is beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch, Mac of pc.

• iOS 9.2
  • OS X Yosemite (voor de Mail-app)
  • iCloud.com/mail in een up-to-date webbrowser (Safari 7.2 om pakketten te uploaden, zoals iWork-bestanden)
  • Een e-mailaccount met ondersteuning voor IMAP
  • Windows 7

Berichten in iCloud

Berichten in iCloud is beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch en Mac met twee-factor-authenticatie en Sleutelhanger ingeschakeld.

• iOS 11.4
  • macOS High Sierra 10.13.5

Mijn fotostream

Mijn fotostream6 is beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch, Mac, pc en Apple TV.

• iOS 5.1
  • OS X Lion 10.7.5 met Foto's 1.0 of iPhoto '11 (9.2.2) of Aperture 3.2.3
  • Windows 7 met iCloud voor Windows
  • tvOS 5.0

Notities (geüpgradede functies)

Notities is beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch en Mac.

• iOS 9
  • OS X El Capitan 10.11

Leeslijst

Leeslijst is beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch en Mac.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11

Herinneringen (geüpgradede functies)

Herinneringen is beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch en Mac.

• iOS 13 of iPadOS
  • macOS Catalina

Schermtijd

Schermtijd is beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch en Mac.

• iOS 12
  • macOS Catalina met iPhoto '11 (9.5) of Aperture 3.5 of Foto's 1.0
  • Windows 7 met iCloud voor Windows
  • tvOS 5.3

Gedeelde albums

Gedeelde albums zijn beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch, Mac, pc en Apple TV.

• iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9

Gedeelde notities

Gedeelde notities zijn beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch en Mac.

• iOS 9
  • OS X El Capitan

Mappen met gedeelde notities

Mappen met gedeelde notities zijn beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch en Mac.

• iOS 13 of iPadOS
  • macOS Catalina

Deelsuggesties

Deelsuggesties zijn beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch.

• iOS 12

Siri-opdrachten

Siri-opdrachten zijn beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch.

• iOS 12

Twee-factor-authenticatie

Twee-factor-authenticatie is beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch, Mac en pc.

• iOS 9
  • OS X El Capitan
  • iCloud voor Windows 5

Twee-factor-authenticatie

Twee-staps-authenticatie7 is beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch en Mac.

• iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9

Gesproken memo's

Gesproken memo's zijn beschikbaar op iPhone, iPad of iPod touch en Mac.

• iOS 12
  • macOS Mojave

Als u een beheerde Apple ID gebruikt, wordt iCloud voor Windows niet ondersteund.

Op sommige Android-apparaten kan iCloud.com worden gebruikt, maar de site werkt het beste wanneer u een ondersteunde browser gebruikt in macOS, iOS, iPadOS en Windows.

Sommige functies zijn niet in alle landen en regio's beschikbaar. Toegang tot sommige voorzieningen is beperkt tot tien apparaten.

1. Meer informatie over iCloud in het vasteland van China.
  2. U kunt iWork voor iOS en iWork voor Mac downloaden uit de App Store als ze niet al vooraf zijn geïnstalleerd op uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac.
  3. Outlook 2010 Personal Edition wordt niet ondersteund.
  4. Om iCloud-opslag te delen met uw gezin, hebt u iOS 11 of hoger of macOS High Sierra of hoger nodig. U kunt deelnemen aan een gedeeld iCloud-opslagabonnement als u gebruikmaakt van iOS 8 of hoger of OS X Yosemite of hoger.
  5. Als u twee-factor-authenticatie hebt ingeschakeld en iCloud-sleutelhanger gebruikt, hebt u iOS 9 en OS X El Capitan of hoger nodig.
  6. In sommige gevallen is Mijn fotostream niet beschikbaar voor nieuwe accounts. Lees hoe u iCloud-fotobibliotheek gebruikt om uw foto's en video's in iCloud te bewaren.
  7. Als u niet voldoet aan de minimale systeemvereisten, worden uw gegevens toch beschermd door twee-staps-authenticatie.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.