Als u geen iTunes-reservekopie van een iPhone, iPad of iPod touch kunt maken

Wanneer u een reservekopie van een iPhone, iPad of iPod touch in iTunes maakt, ziet u mogelijk een waarschuwingsbericht. Er verschijnt bijvoorbeeld een bericht waarin wordt gemeld dat er onvoldoende vrije ruimte is of dat het maken van de reservekopie is mislukt of niet kon worden gestart.

Probeer na elke stap opnieuw een reservekopie van de iPhone, iPad of iPod touch te maken.

Start de computer en het iOS-apparaat opnieuw op.

Probeer nadat het apparaat opnieuw is opgestart, opnieuw de reservekopie te maken.

Koppel alle andere USB-apparaten los.

Koppel alles los van de computer behalve het iOS-apparaat, het toetsenbord en de muis. Zorg ervoor dat u het iOS-apparaat rechtstreeks op de computer aansluit.

Controleer de Windows-beveiligingsinstellingen.

Als iTunes voor Windows niet meer reageert of de reservekopie nooit wordt voltooid, moet u wellicht de beveiligingssoftware bijwerken, configureren, uitschakelen of verwijderen. Lees meer als iTunes voor Windows niet meer reageert.

Stel de map Lockdown opnieuw in.

Probeer de map Lockdown opnieuw in te stellen om een reservekopie te starten of te bewaren.

Probeer het op een andere computer.

Als u meerdere computers hebt, probeert u de reservekopie op een andere Mac of pc te maken.

Maak ruimte vrij.

Als iTunes geen reservekopie van een apparaat kan maken omdat er onvoldoende vrije ruimte is, maakt u ruimte vrij op de Mac of pc. Volg daarna de stappen om opnieuw een reservekopie te maken.

Meer hulp

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op: