Als de iTunes-reservekopie niet kon worden voltooid of als u niet kunt herstellen vanaf een reservekopie

Leer wat u moet doen als u hulp nodig hebt bij een iTunes-reservekopie van uw iPhone, iPad of iPod touch.

Als u hulp nodig hebt nadat u de stappen om een iTunes-reservekopie te maken of om een iTunes-reservekopie terug te zetten hebt gevolgd, gebruikt u de stappen in dit artikel.

Probeer het na elke stap opnieuw

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iTunes hebt.
  2. Sluit uw apparaat via een USB-kabel aan op uw computer en selecteer uw apparaat in iTunes. Als het apparaat niet wordt weergegeven in iTunes, moet u dat probleem oplossen voordat u verder kunt gaan. Of, als u de toegangscode niet meer weet of als het apparaat is geblokkeerd, leest u hier wat u kunt doen
  3. Schakel zowel de computer als de iPhone, iPad of iPod touch uit. Schakel ze vervolgens weer in.
  4. Sla deze stap over als u een Mac gebruikt. Als u een Windows-pc gebruikt en iTunes reageert niet of de reservekopie wordt niet voltooid, moet u wellicht de beveiligingssoftware bijwerken, wijzigen, uitschakelen of verwijderen.
  5. Als u meerdere computers hebt, probeert u de reservekopie op een andere Mac of pc te maken. Of gebruik iCloud om een reservekopie te maken van uw apparaat en om de iCloud-reservekopie terug te zetten.
  6. Als u een waarschuwing ziet waarin wordt gemeld dat er een fout is opgetreden, dat de reservekopie corrupt of incompatibel is, of dat er onvoldoende schijfruimte is, zoekt u het foutbericht hieronder op om te weten te komen wat u moet doen.
  7. Contact opnemen met Apple Support.

Als in een waarschuwing wordt gemeld dat er een fout is opgetreden

Als in een bericht wordt gemeld dat iTunes geen reservekopie kan maken van uw apparaat omdat er een fout is opgetreden, controleert u of u de nieuwste versie van iOS hebt. Open vervolgens de App Store op het iOS-apparaat, tik op Updates en controleer of de apps van al uw apparaten zijn bijgewerkt. Neem contact op met Apple Support als u meer hulp nodig hebt.

Als in een waarschuwing wordt gemeld dat er onvoldoende schijfruimte is

Als in een bericht staat dat er onvoldoende schijfruimte is wanneer u probeert een reservekopie te maken van uw apparaat, maakt u ruimte vrij op de Mac of pc. Als u nog steeds een schijfruimtefout ziet nadat u voldoende ruimte hebt vrijgemaakt, neemt u contact op met Apple Support

Als in een waarschuwing wordt gemeld dat de reservekopie beschadigd of incompatibel is

Als iTunes een reservekopie niet kan terugzetten omdat de reservekopie beschadigd of incompatibel is, kunt u die reservekopie niet gebruiken. Contact opnemen met Apple Support.

Meer hulp

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op: