Een iTunes- of Finder-foutcode zoeken

Wanneer u de Finder of iTunes gebruikt, kan het voorkomen dat u waarschuwingsberichten ziet die specifieke foutnummers bevatten. Zoek de foutcode op voor meer hulp.

Dit is een lijst met de meestvoorkomende foutnummers. Kies de foutcode en lees wat u kunt doen. Als het weergegeven waarschuwingsbericht een foutcode met een negatief getal bevat, zoekt u het nummer zonder het minteken op.

Als de foutcode niet in de lijst staat, voert u de basisstappen uit om Finder- en iTunes-fouten op te lossen. Krijg meer hulp als u de foutcode nog steeds ziet.

Als u de foutcode niet ziet en u uw iPhone, iPad of iPod touch probeert te herstellen of bij te werken, voert u deze stappen uit.

Meer hulp