Een iTunes-foutcode zoeken

Wanneer u iTunes gebruikt, ziet u mogelijk waarschuwingsberichten die specifieke foutnummers bevatten. Zoek de foutcode voor meer hulp.

Dit is een lijst met de meest voorkomende foutnummers. Kies de foutcode en lees wat u kunt doen. Als het weergegeven waarschuwingsbericht een foutcode met een negatief getal bevat, zoekt u het nummer zonder het minteken op.

Als uw foutcode niet in de lijst staat, voert u de basisstappen uit om iTunes-fouten op te lossen uit. Vervolgens vraagt u meer hulp

Als u uw foutcode niet ziet en u probeert uw iPhone, iPad of iPod touch te herstellen of bij te werken, voert u deze stappen uit.

Meer hulp

Laatst gewijzigd op: