iTunes-foutcodes opzoeken

Wanneer u iTunes gebruikt, kan het voorkomen dat u waarschuwingsberichten ziet met specifieke foutnummers. Zoek de foutcode op voor meer hulp.

Dit is een lijst met de meestvoorkomende foutnummers. Kies de foutcode en lees wat u kunt doen. Als het weergegeven waarschuwingsbericht een foutcode met een negatief getal bevat, zoekt u het nummer zonder het minteken op.

Als uw foutcode niet in de lijst staat, voert u de basisstappen uit om iTunes-fouten op te lossen. Vervolgens vraagt u meer hulp.

Als u uw foutcode niet ziet en u uw iPhone, iPad of iPod touch probeert te herstellen of bij te werken, voert u deze stappen uit.

Meer hulp