Als u fout -45054 of -42110 ziet in iTunes

Lees hier hoe u fout -45054 of -42110 oplost.

Als bestanden of mappen die door iTunes voor Windows worden gebruikt om aankopen te downloaden, beperkte bevoegdheden hebben, ziet u mogelijk de volgende waarschuwing:

'Uw verzoek aan de iTunes Store kan niet worden voltooid. Er is een onbekende fout opgetreden (-45054).'

'Uw verzoek aan de iTunes Store kan niet worden voltooid. Er is een onbekende fout opgetreden (-42110).'

Als u fout -5000, -69, 13010 of 13014 ziet wanneer u muziek in iTunes voor Windows synchroniseert leest u hier wat u moet doen.

Fout -45054 of -42110 in iTunes voor Windows oplossen

1. Stop iTunes.
  2. Druk op de Windows-toets van het toetsenbord. Als het toetsenbord geen Windows-toets heeft, drukt u op de toetsen Control (Ctrl) en Escape (Esc) van het toetsenbord.
  3. Klik op het vergrootglas of het zoekveld. Typ %ProgramData% in het zoekvak en druk op de Return-toets.
  4. Geef alle verborgen bestanden weer:
    • Windows 10: klik op 'Beeld' en selecteer 'Verborgen items'.
    • Windows 8: klik achtereenvolgens op 'Beeld' en op 'Opties'. Selecteer 'Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven' op de tab 'Weergave'.
    • Windows 7: klik achtereenvolgens op 'Organiseren' en op 'Map- en zoekopties'. Selecteer 'Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven' op de tab 'Weergave'.
  5. Open de map 'Apple Computer' en vervolgens de map 'iTunes'.
  6. Verwijder de mappen 'adi' en 'SC Info': klik rechts op de beide mappen en kies 'Verwijderen' in het menu.
  7. Start de computer opnieuw op.
  8. Open iTunes en probeer een aankoop te doen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.