Doorschakeling, wisselgesprekken en andere functies voor oproepen op een iPhone

De iPhone ondersteunt talrijke functies, inclusief wisselgesprekken, doorschakeling en conferentiegesprekken, maar de werking van bepaalde functies op een iPhone verschilt bij GSM- en CDMA-netwerken.

Afhankelijk van de technologie van het netwerk van uw draadloze aanbieder (GSM of CDMA) kunt u deze functies op verschillende manieren inschakelen:

Functie iPhone (GSM-netwerken) iPhone (CDMA-netwerken) Opmerkingen
Doorschakelen Schakel deze functie in of uit in
Instellingen > Telefoon.
Neem contact op met uw aanbieder voor informatie over doorschakelen. Zoek dit symbool   in de statusbalk om te weten of het doorschakelen van oproepen is ingeschakeld.
Wisselgesprek Schakel deze functie in of uit in
Instellingen > Telefoon.
Neem contact op met uw aanbieder voor informatie over wisselgesprekken.
Nummerherkenning Schakel deze functie in of uit in
Instellingen > Telefoon.
Neem contact op met uw aanbieder voor informatie over nummerherkenning.
Conferentiegesprek Biedt ondersteuning voor maximaal vijf gesprekken tegelijk. Biedt ondersteuning voor maximaal twee gesprekken tegelijk. CDMA-netwerken kunnen in bepaalde gevallen mogelijk geen gesprekken toevoegen of samenvoegen, of wisselen tussen gesprekken. Raadpleeg de iPhone Gebruikershandleiding voor meer informatie.
Bellen met een ‘soft pause’ Houd * ingedrukt wanneer u belt. Wanneer u het nummer van een contactpersoon bewerkt, tikt u op +*# en tikt u vervolgens op ‘pauze’. Voert een ‘,’ in een telefoonnummer in en wacht enkele seconden voordat meer toetsen worden ingetikt.
Bellen met een ‘hard pause’ Houd # ingedrukt wanneer u belt. Wanneer u het nummer van een contactpersoon bewerkt, tikt u op +*# en tikt u vervolgens op ‘wacht’. Voert een ‘,’ in een telefoonnummer in en wacht totdat de gebruiker op Bel tikt voordat meer toetsen worden ingetikt.
Een gesprek in de wacht zetten Houd Geluid uit ingedrukt. N.v.t. In CDMA-netwerken kunt u geen gesprekken in wachtstand plaatsen.

Lees meer over de verschillen bij het gebruik van mobiele datanetwerken, inclusief LTE.

Laatst gewijzigd op: