Doorschakeling, wisselgesprekken en andere functies voor oproepen op een iPhone

Uw iPhone ondersteunt functies zoals wisselgesprekken, gesprekken doorschakelen en telefonisch vergaderen. Bepaalde functies op de iPhone werken echter verschillend op GSM- en CDMA-netwerken.

Afhankelijk van de technologie van het netwerk van uw draadloze aanbieder (GSM of CDMA) kunt u deze functies op verschillende manieren inschakelen:

Functie iPhone (GSM-netwerken) iPhone (CDMA-netwerken) Opmerkingen
Doorschakelen Schakel deze functie in of uit in
Instellingen > Telefoon.
Neem contact op met uw aanbieder voor informatie over doorschakelen. Zoek dit symbool  in de statusbalk om te weten of het doorschakelen van oproepen is ingeschakeld.
Wisselgesprek Schakel deze functie in of uit in
Instellingen > Telefoon.
Neem contact op met uw aanbieder voor informatie over wisselgesprekken.
Nummerherkenning Schakel deze functie in of uit in
Instellingen > Telefoon.
Neem contact op met uw aanbieder voor informatie over nummerherkenning.
Conferentiegesprek Biedt ondersteuning voor maximaal vijf gesprekken tegelijk. Biedt ondersteuning voor maximaal twee gesprekken tegelijk. CDMA-netwerken kunnen in bepaalde gevallen mogelijk geen gesprekken toevoegen of samenvoegen, of wisselen tussen gesprekken. Raadpleeg de iPhone Gebruikershandleiding voor meer informatie.
Bellen met een 'soft pause' Houd * ingedrukt wanneer u belt. Wanneer u het nummer van een contactpersoon bewerkt, tikt u op +*# en tikt u vervolgens op 'pauze'. Voert een ',' in een telefoonnummer in en wacht enkele seconden voordat meer toetsen worden ingetikt.
Bellen met een 'hard pause' Houd # ingedrukt wanneer u belt. Wanneer u het nummer van een contactpersoon bewerkt, tikt u op +*# en tikt u vervolgens op 'wacht'. Voert een ',' in een telefoonnummer in en wacht totdat de gebruiker op 'Bel' tikt voordat meer toetsen worden ingetikt.
Een gesprek in de wacht zetten Houd 'Geluid uit' ingedrukt. N.v.t. In CDMA-netwerken kunt u geen gesprekken in wachtstand plaatsen.