Je Beats Studio Buds of Beats Studio Buds + configureren en gebruiken

Met je Beats Studio Buds of Beats Studio Buds + kun je naar muziek luisteren, bellen, Siri gebruiken en nog veel meer.

Je Beats Studio Buds of Beats Studio Buds + koppelen

Als je je Beats Studio Buds of Beats Studio Buds + koppelt met je iPhone, worden je oortjes automatisch gekoppeld met elke iPad, iPod touch, Mac of Apple TV waarop je bent ingelogd met je Apple ID.

oortjes met case

Koppelen met je iPhone of iPad

1. Schakel Bluetooth in op je iPhone of iPad.

2. Houd je Beats Studio Buds of Beats Studio Buds + met het deksel van de case open naast je ontgrendelde iPhone of iPad.

3. Volg de instructies op het scherm. Als je geen instructies ziet, volg je de stappen uit Je Beats Studio Buds of Beats Studio Buds + koppelen met een ander apparaat.

Koppelen met een Android-apparaat

Voor het koppelen van je Beats Studio Buds of Beats Studio Buds + met een Android-apparaat kun je 'Snel koppelen' gebruiken:

1. Zorg ervoor dat je telefoon Android 6.0 of nieuwer gebruikt en dat 'Bluetooth' en 'Locatie' zijn ingeschakeld.

2. Houd je Beats Studio Buds of Beats Studio Buds + met het deksel van de case open in de buurt van je telefoon of tablet.

3. Wanneer je een melding krijgt, tik je op 'Tik om te koppelen'. Je krijgt de melding 'Apparaat verbonden' of 'Koppeling voltooid'.

4. Als je je Beats Studio Buds of Beats Studio Buds + moet configureren, tik je op 'Configureer nu'. Als je geen melding krijgt, open je de Bluetooth-instellingen op je telefoon of tablet en tik je op het apparaat dat je wilt koppelen.

Je kunt ook je Beats Studio Buds of Beats Studio Buds + koppelen met de Beats-app voor Android.

'Snel koppelen' vereist dat je locatie is ingeschakeld. Voor volledige toegang tot alle functies heb je een apparaat met Android 6.0 of nieuwer nodig, met Google Play-services ingeschakeld en een Google-account.

Koppelen met een ander apparaat dat Bluetooth gebruikt

1. Schakel Bluetooth in op je apparaat.

2. Houd je Beats Studio Buds of Beats Studio Buds + met het deksel van de case open naast je apparaat.

3. Houd de systeemknop op de oplaadcase ingedrukt totdat het ledlampje knippert.

4. Open het Bluetooth-menu op je apparaat.

5. Tik of klik op je Beats Studio Buds of Beats Studio Buds + in de lijst met gedetecteerde Bluetooth-apparaten.

Je Beats Studio Buds of Beats Studio Buds + gebruiken

Zodra je de Beats Studio Buds of Beats Studio Buds + uit de oplaadcase hebt gehaald, zijn deze ingeschakeld en klaar voor gebruik. Je kunt ook je Beats Studio Buds en je Beats Studio Buds + opladen.

afspeelsymbool

Muziek afspelen

Om je muziek te bedienen, kun je de Beats-logoknopNo alt supplied for Image op beide oordopjes gebruiken:

• Druk eenmaal op de Beats-logoknop om audio te pauzeren of af te spelen.

• Druk twee keer op de Beats-logoknop om een nummer over te slaan.

• Druk drie keer op de Beats-logoknop om naar het vorige nummer te luisteren.

Het volume wijzigen

Als je het volume wilt aanpassen, kun je "Hé, Siri" zeggen, gevolgd door iets als: "Zet het volume zachter". Je kunt ook de volumeschuifknop verslepen in de app waar je naar luistert, op het toegangsscherm of in het bedieningspaneel. En je kunt ook 'Huidige' openen op je Apple Watch en aan de Digital Crown draaien om het volume aan te passen.

Siri is mogelijk niet in alle talen of gebieden beschikbaar en de functies kunnen per gebied verschillen.

telefoonsymbool

Oproepen beantwoorden

Om telefoongesprekken te bedienen, gebruik je de Beats-logoknopNo alt supplied for Image op beide oordopjes:

• Druk eenmaal om een gesprek te beantwoorden of te beëindigen.

• Druk eenmaal om een tweede inkomend gesprek te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten. Wanneer twee gesprekken actief zijn, kun je op deze manier schakelen tussen de gesprekken.

• Houd ingedrukt om een inkomend gesprek te weigeren.

• Druk tweemaal om te stoppen met luisteren door de oortjes en het gesprek naar de telefoon te sturen.

modussymbool

Actieve ruisonderdrukking en de transparantiemodus gebruiken

Op de Beats Studio Buds en Beats Studio Buds + kun je instellen hoeveel je van je omgeving hoort. Houd de Beats-logoknopNo alt supplied for Image op een van de oortjes ingedrukt om te schakelen tussen actieve ruisonderdrukking en de transparantiemodus, of om beide functies uit te schakelen (voor een maximale gebruiksduur van de batterij).

Je kunt selecteren tussen welke modi door de actie 'Houd ingedrukt' worden geschakeld. Ga terwijl je je Beats Studio Buds draagt naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' > 'Beats Studio Buds’ > 'Houd Beats Studio Buds ingedrukt'. Ga terwijl je je Beats Studio Buds draagt naar 'Instellingen' > 'Bluetooth’ > 'Beats Studio Buds +' > 'Houd Beats Studio Buds + ingedrukt'.

Aanpassing van de functie voor ingedrukt houden vereist een iPhone, iPad of iPod touch met iOS of iPadOS 14.6 of nieuwer, of een Android-apparaat waarop de nieuwste versie van de Beats-app is geïnstalleerd.

microfoonsymbool

Vraag het aan Siri

Als je "Hé, Siri" al op je iPhone hebt geconfigureerd, is "Hé, Siri" klaar voor gebruik met je Beats Studio Buds of Beats Studio Buds +. Als je "Hé, Siri" nog niet hebt geconfigureerd, word je door de configuratie geleid.

Als je Siri wilt activeren, kun je "Hé, Siri" zeggen of de Beats-logoknop op een van de oortjes ingedrukt houden. Wanneer je een geluid hoort, zeg je wat je nodig hebt. Lees wat je moet doen als Siri niet werkt.

Siri is mogelijk niet in alle talen of gebieden beschikbaar en de functies kunnen per gebied verschillen.

De best passende oorkussentjes vinden

De juiste pasvorm biedt niet alleen comfort en stabiliteit maar ook de beste geluidskwaliteit en superieure ruisonderdrukking.

De beste maat oorkussentjes kiezen

Beats Studio Buds worden geleverd met kleine, middelgrote en grote siliconen oorkussentjes. Beats Studio Buds + worden geleverd met extra kleine, kleine, middelgrote en grote siliconen oorkussentjes zodat ze in allerlei verschillende oren passen.

Oorkussentjes van middelgroot formaat zijn bevestigd op de oortjes wanneer je de Beats Studio Buds of de Beats Studio Buds + voor het eerst uitpakt. Begin met deze maat. Steek het oortje in je oor en draai het naar beneden totdat het comfortabel en stevig in je oor zit.

Als je geen goede afdichting krijgt, kun je de positie van de oortjes aanpassen of een groter oorkussentje nemen. Als het oorkussentje te groot of oncomfortabel aanvoelt, probeer je een kleiner oorkussentje. Het kan zijn dat je verschillende maten voor je linker- en rechteroor moet gebruiken.

Oorkussentjes verwijderen of bevestigen

Als je een oorkussentje wilt verwijderen, trek je stevig met je vingers aan de basis van het oorkussentje waar het is bevestigd aan het oortje.

Als je een oorkussentje wilt bevestigen, lijn je het oorkussentje uit met de ronde connector op het oortje. Zet je vingers aan de basis van het oorkussentje en druk het oorkussentje op de connector totdat je voelt dat het op de goede plek zit.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.