Je zoekgeraakte oortjes terugvinden

Als je je Powerbeats Pro, Beats Studio Buds, Beats Studio Buds +, Beats Fit Pro of Beats Solo Buds niet kunt vinden, ga je als volgt te werk.

Als je Powerbeats Pro, Beats Studio Buds, Beats Studio Buds +, Beats Fit Pro of Beats Solo Buds zijn zoekgeraakt, kun je ze met Zoek mijn terugvinden.

Als je een Android-apparaat hebt, kun je ‘Zoek mijn Beats’ gebruiken in de Beats-app voor Android.

Als je Powerbeats Pro-, Beats Studio Buds-, Beats Studio Buds +, Beats Fit Pro- of Beats Solo Buds-oortjes of oplaadcase zijn zoekgeraakt of beschadigd, kun je het serienummer opzoeken en vervolgens contact opnemen met Apple Support. Als je de originele verpakking van je Beats-product nog hebt, kun je het serienummer wellicht ook terugvinden naast de streepjescode. Het serienummer staat mogelijk ook op de originele verkoopbon of factuur.

Lees meer over prijzen en serviceopties.