macOS High Sierra

Visuele onderdelen naast elkaar plaatsen om de VoiceOver-cursor te benadrukken

Wanneer je visuele onderdelen naast elkaar weergeeft, wordt het scherm gedimd, zodat alleen het onderdeel in de VoiceOver-cursor in het midden van het scherm zichtbaar is. Dit kan handig zijn als je nog moet leren werken met VoiceOver.

Opmerking: "VO" staat voor de speciale VoiceOver-toets.

• Om visuele onderdelen naast elkaar te plaatsen, druk je op VO + F10.

Het ondertitelpaneel of het braillepaneel wordt boven of onder in het scherm gecentreerd. Het onderdeel in de VoiceOver-cursor wordt naar het midden van het scherm verplaatst en de rest van het scherm wordt gedimd. Wanneer je navigeert, blijft de VoiceOver-cursor in het midden van het scherm staan en zie je het onderdeel waar je naartoe bent genavigeerd.

• Om het naast elkaar plaatsen van visuele onderdelen ongedaan te maken, druk je nogmaals op VO + F10.