Het symbool 'Docenten'.

Je opdrachten aanmaken, voortgang bekijken en samenwerken met leerlingen

Met Schoolwerk kun je eenvoudig klassen aanmaken, van alles van werkbladen tot activiteiten toewijzen in educatieve apps, de voortgang van je leerlingen zien en in real-time samenwerken met je leerlingen.

Over klassen, opdrachten en leerlingen in Schoolwerk

Het symbool 'Beheer'.

Je Schoolwerk-klassen, -docenten en -leerlingen beheren

Configureer Schoolwerk door je aan te melden bij Apple School Manager, docent- en leerlingaccounts te configureren, klassen aan te maken, de Schoolwerk-app te installeren en leerlingvoortgang in te schakelen.

Schoolwerk configureren

Om de Schoolwerk-gebruikershandleiding te bekijken, tik je op de inhoudsopgave bovenaan de pagina, of typ je een woord of zin in het zoekveld.

Meer hulp kun je vinden op Support voor het onderwijs.