Een Safari-venster met de navigatiekolom met bestaande tabgroepen, het hoofdvenster met een aantal geopende tabbladen en opties voor het aanmaken van een nieuwe tabgroep.

Je tabbladen ordenen

Orden tabbladen in tabgroepen om ze uit je tabbladbalk te verwijderen en eenvoudig te schakelen tussen verwante websites.

Tabbladen groeperen blokkeren in Safari

Het Safari-venster met een geopende website en een dialoogvenster waar de gebruiker een privé-e‑mailadres opgeeft dat moet worden gebruikt voor die website.

Je e-mailadres privé houden

Met een abonnement op iCloud+ kun je formulieren invullen en je aanmelden bij websites zonder je echte e-mailadres te delen.

Je persoonlijke e-mailadres verbergen in Safari

De beginpagina van de Mac App Store. De navigatiekolom aan de linkerkant bevat links naar andere gedeelten van de Store, zoals 'Arcade' en 'Creëren'. 'Categorieën' is geselecteerd. Aan de rechterkant staat de categorie 'Safari-extensies'.

Safari uitbreiden met extensies

Voeg functies toe en personaliseer je surfervaring met Safari-extensies uit de Mac App Store.

Extensies downloaden om Safari aan te passen

Tekst in een artikel wordt gemarkeerd en naast het artikel verschijnt er een snelle notitie met de gemarkeerde tekst en een link naar het artikel.

Notities maken over een webpagina

Schrijf snel ideeën op over een pagina, kopieer tekst of voeg een link naar de pagina toe aan een snelle notitie, zonder Safari te hoeven verlaten.

Notities maken over een webpagina in Safari op de Mac

Om in de gebruikershandleiding voor Safari te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Raadpleeg Support voor Safari voor meer ondersteuning.