De startpagina van Safari met favoriete en veelbezochte websites.

Snel naar de gewenste websites gaan

Je kunt je favoriete en veelbezochte websites op de startpagina van Safari weergeven. Ook kun je bladwijzers weergeven, je leeslijst, iCloud-tabbladen en koppelingen die je via Berichten hebt ontvangen.

Snel naar de gewenste websites gaan in Safari

Het beeld-in-beeldvenster dat over een andere website heen zweeft.

Video's in een zwevend venster afspelen

In het beeld-in-beeldvenster kun je video's afspelen in een zwevend venster dat je kunt verplaatsen en waarvan je de grootte kunt wijzigen.

Video's in een zwevend venster afspelen in Safari

Een Safari-venster waarin het eerste deel van een websiteadres in het slimme zoekveld is ingevoerd. Dezelfde website staat in de resultatenlijst onder 'Schakel over naar tabblad', omdat de website al in een ander tabblad geopend is.

Dubbele tabbladen voorkomen

Als je het adres begint te typen van een website die al in een ander tabblad is geopend, maakt Safari het makkelijk om in het bestaande tabblad naar deze website te gaan.

Voorkomen dat je een tabblad dubbel weergeeft in Safari

Een dialoogvenster met opties voor het delen van de camera en microfoon van je Mac met een website.

Websites toestaan om je scherm te delen

Wanneer je een website bezoekt die de camera en microfoon van je Mac wil gebruiken, zoals een website voor videoconferenties, wordt je gevraagd of je dit wilt toestaan.

Websites toestaan om je scherm te delen in Safari

Om door de gebruikershandleiding voor Safari te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina. Raadpleeg Support voor Safari voor meer ondersteuning.