Herinneringen Help

Welkom bij Herinneringen

Op de Mac kun je moeiteloos bijhouden wat je allemaal nog wilt (of moet) doen, kopen of bekijken.

Een herinneringenvenster met meerdere herinneringenlijsten, zoals 'Groceries', 'Camping trip' en 'Books' in het gedeelte 'Op mijn Mac'.
Het paneel 'Account toevoegen' in Herinneringen.

Meerdere accounts, één takenlijst

Je kunt al je takenlijsten in Herinneringen beheren, ook als ze bij verschillende accounts horen, zoals iCloud, Exchange, Yahoo of AOL. Kies 'Herinneringen' > 'Voeg account toe'.

Het infovenster voor een herinneringenlijst, dat aangeeft dat de lijst met één persoon wordt gedeeld.

Afspreken met familie, vrienden en collega's

Hulp nodig bij het plannen van een activiteit? Als je je herinneringenlijst deelt met andere personen die een account hebben bij dezelfde aanbieder, kunnen zij ook taken afvinken. Wijs de lijst aan die je wilt delen en klik op de deelknop.

Het infovenster voor een herinnering, met de instelling om een melding te sturen op een locatie.

Nooit meer iets vergeten

Wil je geen herinnering missen? Stel een melding in, zodat je een waarschuwing krijgt als een herinnering bijna vervalt. Plaats de aanwijzer rechts naast de herinnering en klik vervolgens op de infoknop.