Het Apple Music-venster in Safari met 'Luister nu' actief.

Muziek, waar je ook bent

In Apple Music heb je toegang tot miljoenen nummers en met Apple Music via internet kun je overal op elk apparaat luisteren.

Abonneren op Apple Music via internet

Het Apple Music-venster in Chrome met een bibliotheek met verschillende albums.

Geen app, geen probleem

Met Apple Music via internet kun je muziek uit de Apple Music-catalogus afspelen en heb je toegang tot je muziekbibliotheek, zonder dat je een app nodig hebt.

Aanbevolen nummers streamen

Om in de Apple Music-gebruikershandleiding voor music.apple.com/nl te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Raadpleeg de website Support voor muziek voor meer ondersteuning.