Een zoekresultaat uit Kaarten voor een bedrijf dat Chat met bedrijf gebruikt en het resulterende gesprek in het Berichten-venster.

Chatten met bedrijven

Gebruik Berichten om tekstberichten te versturen naar bedrijven die Chat met bedrijf gebruiken en krijg hulp, plan afspraken en voltooi aankopen.

Tekstberichten versturen naar een bedrijf

Het Berichten-venster met verschillende gesprekken in de navigatiekolom aan de linkerkant en een gesprek aan de rechterkant. De tekstballonnen zijn groen, wat aangeeft dat het om sms-berichten gaat.

Al je vrienden sms-berichten sturen

Als je een iPhone hebt, kun je vanuit Berichten op de Mac iedereen sms-berichten sturen. Als iemand je een bericht terugstuurt, hoef je niet je iPhone te pakken, maar kun je gewoon op de Mac antwoorden.

Je iPhone configureren voor sms-berichten op je Mac

Het Berichten-venster met verschillende gesprekken in de navigatiekolom aan de linkerkant en een gesprek aan de rechterkant.

Onbeperkt tekstberichten versturen

Als je contactpersonen een iPhone, iPad, iPod touch of Mac gebruiken, kun je via iMessage onbeperkt tekstberichten naar hen versturen. Je kunt foto's (ook Live Photos), audiofragmenten en andere soorten bestanden met je berichten meesturen.

Tekstberichten versturen naar je vrienden

Detailweergave, met de knoppen voor schermdeling, video en audio rechtsbovenin.

Meer dan alleen tekst gebruiken

Als je iemand wilt zien of bellen of je scherm wilt delen, kun je dat via 'Details' in een gesprek doen.

Een FaceTime-videogesprek voeren vanuit Berichten

Om door de gebruikershandleiding voor Berichten te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.

Raadpleeg de Berichten Support-website voor meer ondersteuning.