Apple ID

Met je Apple ID heb je toegang tot de iTunes Store, de App Store, de iBooks Store, iCloud, FaceTime en andere voorzieningen van Apple. Een Apple ID bestaat uit een e-mailadres (bijvoorbeeld emiliebakker@icloud.com) en een wachtwoord. Zie de pagina Apple ID Support voor meer informatie over Apple ID. Om er een aan te maken, ga je naar de website voor Apple ID-accounts.

Opmerking: Op sommige locaties kun je in plaats van een e-mailadres een telefoonnummer gebruiken als Apple ID. Zie het Apple Support-artikel Use your phone number as your Apple ID in China (Engelstalig) voor meer informatie.

Al je aankopen worden aan je Apple ID gekoppeld en kunnen niet naar een andere Apple ID worden overgezet. Als je aankopen doet vanaf je iPad, iPhone of een andere Mac, moet je altijd met dezelfde Apple ID inloggen om alle gekochte producten te kunnen zien en beschikbare updates te kunnen downloaden.

Het is raadzaam om dezelfde Apple ID te gebruiken voor alle Apple voorzieningen, zoals de iTunes Store, App Store en iBooks Store. Als je echter al verschillende Apple ID's voor verschillende voorzieningen gebruikt, kun je die blijven gebruiken. Zie het gedeelte "Verschillende Apple ID's gebruiken voor iCloud en iTunes" op de pagina Inloggen met uw Apple ID voor meer informatie.