Het scherm met het activiteitenrapport in Schermtijd. Boven aan het rapport bevindt zich de optie om te kiezen tussen vandaag en de afgelopen 7 dagen. De optie voor de afgelopen 7 dagen is geselecteerd. In het midden van het scherm staat een diagram dat aangeeft hoeveel tijd er elke dag van de week is besteed aan games, amusement en sociale netwerken. Onder het diagram staat het totaal per week.

Schermtijd instellen voor kinderen

Met Schermtijd kun je precies zien hoe je kinderen de tijd op hun apparaten besteden, activiteitenrapporten bekijken en limieten instellen.

Het iPod touch-gebruik van je kinderen in de gaten houden

Het scherm 'Vandaag' in de Gezondheid-app met het aantal stappen dat je vandaag hebt gezet en de afstand die je wandelend en hardlopend hebt afgelegd.

Gezondheid binnen handbereik

Van mindfulness tot muziek en van het bijhouden van activiteiten tot het aanleren van gezonde slaapgewoonten, de iPod touch helpt je in je streven naar een gezond lichaam en een gezonde geest.

Gezonde gewoontes ontwikkelen met de iPod touch

Het scherm 'Vandaag' in de App Store met een uitgelichte app. Onder in het scherm staan, van links naar rechts, de tabs 'Vandaag', 'Games', 'Apps', 'Updates' en 'Zoek'.

De perfecte reisgenoot

Zet voordat je vertrekt muziek, games en podcasts op je iPod touch en geniet urenlang.

Reizen met de iPod touch

Klik op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina om door de iPod touch-gebruikershandleiding te bladeren.

Ga naar de website iPod Support als je meer informatie nodig hebt.