Dezelfde Keynote-presentatie weergegeven in een venster van de editor op een iPhone, iPad en Mac.

Wat is iCloud?

Bekijk je foto's, bestanden, notities en meer op al je apparaten. Ze zijn veilig, up-to-date en beschikbaar, waar je ook bent.

Lees meer over iCloud

Een iPhone-toegangsscherm met het bericht: 'Verloren iPhone. Ik ben deze iPhone kwijt. Bel me alsjeblieft. (669) 555-3691.'

Je verloren apparaat vinden

Als je een apparaat bent kwijtgeraakt, gebruik dan Zoek mijn iPhone op iCloud.com om het te lokaliseren. Schakel daar de Verloren-modus in of wis het apparaat op afstand.

Lees hoe je Zoek mijn iPhone gebruikt

Een iCloud Drive-map met de naam 'Reisideeën' bevat foto's en submappen.

Zonder zorgen samenwerken

Bewaar je bestanden veilig in iCloud Drive, zodat je ze kunt delen met vrienden en collega's.

Bestanden delen in iCloud Drive

De Foto's-app is geopend op een iPhone, iPad en Mac. Je kunt dezelfde twee verzamelingen zien in Terugblikken: 'Avontuur in India' en 'Fietstocht'.

Je foto's bekijken, op elk apparaat, op elk moment

Als je foto's en video's op één apparaat toevoegt of wijzigt, dan zie je ze op al je apparaten.

iCloud gebruiken met de Foto's-app

Om de Gebruikershandleiding iCloud te bekijken, klik je op de inhoudsopgave boven aan de pagina, of typ je een woord of zin in het zoekveld.

Meer hulp kun je vinden op de website Support voor iCloud.

Niet alle voorzieningen zijn beschikbaar in alle landen of regio's.