Dezelfde Keynote-presentatie weergegeven in een venster van de editor op een iPhone, iPad en Mac.

Wat is iCloud?

Bekijk je foto's, bestanden, notities en meer op al je apparaten. Ze zijn veilig, up-to-date en beschikbaar, waar je ook bent.

Lees meer over iCloud

Een iPhone-toegangsscherm met het bericht: 'Verloren iPhone. Ik ben deze iPhone kwijt. Bel me alsjeblieft. (669) 555-3691.'

Je verloren apparaat vinden

Als je een apparaat bent kwijtgeraakt, gebruik dan Zoek mijn iPhone op iCloud.com om het te lokaliseren. Schakel daar de Verloren-modus in of wis het apparaat op afstand.

Lees hoe je Zoek mijn iPhone gebruikt

iCloud Drive is geopend op iCloud.com op een iPad en bevat een map met de naam Bureaublad, waarin foto's en presentaties zitten.

Zonder zorgen samenwerken

Bewaar je bestanden veilig in iCloud Drive, zodat je ze kunt delen met vrienden en collega's.

Bestanden delen in iCloud Drive

De Foto's-app is geopend op een iPhone, iPad en Mac. Je kunt dezelfde twee verzamelingen zien in Terugblikken: 'Avontuur in India' en 'Fietstocht'.

Je foto's bekijken, op elk apparaat, op elk moment

Als je foto's en video's op één apparaat toevoegt of wijzigt, dan zie je ze op al je apparaten.

iCloud-foto's gebruiken op iCloud.com op je iPad

Om de Gebruikershandleiding iCloud te bekijken, tik je op de inhoudsopgave bovenaan de pagina, of typ je een woord of zin in het zoekveld.

Meer hulp kun je vinden op de website Support voor iCloud.

Niet alle functies zijn beschikbaar in alle landen of regio's.