Een Keynote-presentatie met de naam 'IJsland: geografische excursie' wordt getoond op iCloud.com. Het pop-upvenster 'Samenwerking' is geopend en toont dat het wordt gedeeld door twee mensen.

Wat is iCloud?

Bekijk je contacten, bestanden, notities en meer op iCloud.com. Ze zijn veilig, up-to-date en beschikbaar, waar je ook bent.

Lees meer over iCloud

Een iCloud Drive-map met de naam 'Reisideeën' bevat foto's en submappen.

Samenwerken zonder zorgen

Bewaar je bestanden veilig in iCloud Drive, zodat je ze kunt delen met vrienden en collega's.

Bestanden delen in iCloud Drive

Een iCloud-notitie met de titel 'Ideeën keukenrenovatie'. Deze bevat een checklist met de naam 'Taken' en twee afgevinkte items.

Notities maken

Gebruik iCloud Notities om een ingeving op te schrijven of iets wat belangrijk is voor later te bewaren.

Een notitie aanmaken

Dezelfde Keynote-presentatie weergegeven in een venster van de editor op een iPhone, iPad en Mac.

Doe meer met iCloud

Stel iCloud in op je iPhone, iPad, iPod touch of Mac om toegang te krijgen tot de volledige set iCloud-functies.

Meer iCloud-functies downloaden

Om door de iCloud-gebruikershandleiding te bladeren, tik je op de inhoudsopgave bovenaan de pagina.

Meer hulp kun je vinden op de website Support voor iCloud.