Gebruikershandleiding Woning

voor macOS Mojave

Het scherm 'Woning' met de favoriete scène 'Ik ben thuis' en een aantal favoriete accessoires.

Vul je huis met accessoires

Woning biedt een veilige manier voor het bedienen en automatiseren van voor HomeKit geschikte accessoires, zoals verlichting, sloten, thermostaten, gordijnen en slimme stekkers. Met Woning kun je elk accessoire dat werkt met Apple HomeKit bedienen.

Accessoires bedienen

De kamer 'Woonkamer' met de scène 'Ik ben thuis' die als accessoires de woonkamerthermostaat, de gordijnen in de woonkamer en de HomePod in de woonkamer omvat.

Maak een scène

Je kunt accessoires afzonderlijk bedienen of scènes gebruiken om meerdere accessoires met een enkel commando te bedienen. Je kunt bijvoorbeeld een scène maken met de naam 'Ik ben thuis' waarmee je de thermostaat omhoog zet en de gordijnen in de woonkamer verschuift.

Scènes aanmaken en gebruiken

Om door de gebruikershandleiding voor Woning te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.