Het Woning-scherm met bovenaan statussymbolen, gevolgd door favoriete scènes met 'Ik ben thuis', gevolgd door favoriete accessoires.

Je woning bedienen

Woning biedt een veilige manier om je verlichting, sloten, thermostaten, gordijnen, slimme stekkers en andere accessoires te bedienen en te automatiseren met een Apple apparaat, zoals je Mac. Met Woning kun je elk accessoire dat werkt met Apple Woning bedienen.

Accessoires bedienen

Om in de gebruikershandleiding voor Woning te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.