Het venster 'Configureer luidsprekers' met een samengesteld apparaat in de isometrische 3D-weergave. In de lijst met zes luidsprekers onder in het venster staan de kanalen die aan elke luidspreker zijn toegewezen.

Een surround-sound-omgeving creëren

Door externe luidsprekers aan te sluiten op je Mac of een ander gekoppeld audio-uitvoerapparaat, kun je in elke ruimte van je huis een surround-sound-omgeving creëren.

Externe luidsprekers configureren

Het venster 'MIDI-studio' met verschillende MIDI-apparaten in de hiërarchische weergave.

De configuratie van je MIDI-apparaten visueel beschrijven

Nadat je de MIDI-apparaten hebt aangesloten, zoals keyboards of sequencers, kun je MIDI-studio gebruiken om de verbindingen tussen de apparaten in kaart te brengen.

MIDI-apparaten configureren

Om in de gebruikershandleiding voor Audio/MIDI-configuratie te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.