AirPods Max configureren met uw Mac en andere Bluetooth-apparaten

Lees hier hoe u uw AirPods Max configureert met uw Mac, Android-apparaat of een ander Bluetooth-apparaat.

AirPods Max gebruiken met uw Mac

Zorg ervoor dat macOS Big Sur 11.1 of hoger is geïnstalleerd op uw Mac.

Als u uw AirPods Max configureert met uw iPhone en uw Mac met dezelfde Apple ID is ingelogd bij iCloud, zijn uw AirPods Max klaar voor gebruik met uw Mac. Als ze geen verbinding maken, zet u de AirPods Max op uw hoofd en klikt u op het Bluetooth-menu of het menu voor de volumeregeling in de menubalk op uw Mac.1 Kies vervolgens de AirPods Max in de lijst.

Als u de AirPods Max niet ziet in het Bluetooth-menu  of het menu voor de volumeregeling , koppelt u de AirPods Max aan uw Mac:

1. Kies 'Systeemvoorkeuren' in het Apple-menu () op uw Mac en klik vervolgens op 'Bluetooth' .
  2. Controleer of Bluetooth is ingeschakeld.
  3. Houd de knop voor ruisbeheersing ingedrukt totdat het statuslampje wit knippert.
  4. Selecteer uw AirPods Max in de lijst 'Apparaten' en klik op 'Verbind'.

Bluetooth-opties op een Mac

Als u nog geluid hoort uit de luidsprekers van uw Mac, klikt u op het Bluetooth-menu  of het menu voor de volumeregeling  in de menubalk en controleert u of uw AirPods Max zijn geselecteerd als het uitvoerapparaat.

AirPods Max gebruiken met een apparaat dat niet van Apple is

U kunt AirPods Max gebruiken als een Bluetooth-headset met een apparaat dat niet van Apple is. U kunt Siri niet gebruiken, maar u kunt wel luisteren en praten, en actieve ruisonderdrukking en de transparantiemodus gebruiken. Volg deze stappen om uw your AirPods Max te configureren met een Android-telefoon of een ander apparaat dat niet van Apple is2:

1. Ga op het apparaat dat niet van Apple is naar de instellingen voor Bluetooth en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.3 Als u een Android-apparaat hebt, gaat u naar 'Instellingen' > 'Verbindingen' > 'Bluetooth'.
  2. Houd de knop voor ruisbeheersing ingedrukt totdat het statuslampje wit knippert.
  3. Wanneer uw AirPods Max wordt weergegeven in de lijst met Bluetooth-apparaten, selecteert u deze.

1. Als u de volumeregeling niet ziet in de menubalk, leest u hier hoe u deze toevoegt.
  2. De functies van uw AirPods Max zijn mogelijk beperkt, afhankelijk van het Bluetooth-apparaat waaraan ze zijn gekoppeld.
  3. Als u de Bluetooth-instellingen voor uw apparaat niet kunt vinden, raadpleegt u de gebruikershandleiding.