Muziek kopen in de iTunes Store

Als u geen abonnement hebt op Apple Music of een nummer of album wilt kopen, kunt u muziek in de iTunes Store kopen. U kunt ook gekochte muziek naar uw apparaat downloaden om er offline naar te luisteren.

Muziek kopen in de iTunes Store-app op uw iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de iTunes Store-app.
  2. Tik onderaan het scherm op 'Muziek'.
  3. Zoek het gewenste nummer of album dat u wilt kopen.
  4. Tik op de prijs naast het nummer of album om het te kopen.
    iPhone met een nummer dat kan worden gekocht in de iTunes Store
  5. Log in met uw Apple ID en wachtwoord om de aankoop te voltooien. Hulp nodig?

Om uw gekochte muziek te vinden, opent u de Apple Music-app en tikt u op het tabblad 'Bibliotheek'.

Als u muziek wilt downloaden om offline naar te luisteren, tikt u op de knop 'Download' downloadknop naast een nummer of album.

Muziek kopen in de iTunes Store via de Apple Music-app op uw Mac

1. Open de Muziek-app.
  2. In de menubalk kiest u 'Muziek' > 'Voorkeuren'.
  3. Ga naar het tabblad 'Algemeen', selecteer 'iTunes Store' en klik vervolgens op 'OK'.
    De voorkeuren van de Apple Music-app met iTunes Store geselecteerd
  4. Klik op het zoekveld en voer het nummer of album in dat u wilt kopen.
  5. Klik rechtsboven op de knop 'iTunes Store'.
    Apple Music-app met het zoekveld in iTunes Store geselecteerd
  6. Klik op de prijs naast het nummer of album om het te kopen.
  7. Log in met uw Apple ID en wachtwoord om de aankoop te voltooien. Hulp nodig?

Nadat u muziek hebt gekocht, kunt u deze vinden in de muziekbibliotheek.

Als u muziek wilt downloaden om offline naar te luisteren, klikt u op de knop 'Download' downloadknop naast een nummer of album.

Muziek kopen in iTunes op uw pc

1. Open iTunes.
  2. Kies 'Muziek' in het venstermenu en klik vervolgens op 'Store' in de navigatiebalk.
  3. Zoek het gewenste nummer of album dat u wilt kopen.
  4. Klik op de prijs naast het nummer of album om het te kopen.
  5. Log in met uw Apple ID en wachtwoord om de aankoop te voltooien. Hulp nodig?

Nadat u muziek hebt gekocht, kunt u deze vinden in de muziekbibliotheek.

Als u muziek wilt downloaden om offline naar te luisteren, klikt u op de knop 'Download' het symbool 'Downloadknop' naast een nummer of album.