Muziek kopen in de iTunes Store op een iPhone of iPad

Als je geen Apple Music-abonnement hebt of als je een nummer of album wilt kopen, kun je muziek kopen in de iTunes Store-app op een iPhone en iPad.

Muziek kopen in de iTunes Store-app op een iPhone of iPad

1. Open de iTunes Store-app.

2. Tik onderaan het scherm op 'Muziek'.

3. Zoek het nummer of album dat je wilt kopen.

4. Tik op de prijs naast een nummer of album.

iPhone met de prijs naast een album in de iTunes Store-app
  5. Log in met je Apple ID en wachtwoord om de aankoop te voltooien. Hulp nodig?

Nadat je muziek hebt gekocht, kun je die in je bibliotheek vinden in de Muziek-app.

Lees hoe je muziek die je in de iTunes Store hebt gekocht, opnieuw kunt downloaden

Muziek kopen in de iTunes Store op een Mac of pc

De beschikbaarheid van de iTunes Store kan per land en regio verschillen. Lees wat er in jouw land of regio beschikbaar is.