Muziek kopen in de iTunes Store op je pc

Als je geen Apple Music-abonnement hebt of als je een nummer of album wilt kopen, kun je terecht in de iTunes Store, de Apple Music-app of iTunes op je pc.

Muziek kopen in de iTunes Store vanuit de Apple Music-app voor Windows

De iTunes Store ligt mogelijk verscholen in de Apple Music-app voor Windows. Volg de onderstaande stappen om de iTunes Store te vinden, zodat je muziek kunt kopen.

De iTunes Store vinden in de Apple Music-app voor Windows

1. Open de Apple Music-app.

2. Klik bovenaan de Apple Music-app op 'Sidebar Actions' (Acties navigatiekolom) 'sidebar actions' (Acties navigatiekolom).

3. Klik op 'Instellingen'.

4. Klik op 'Algemeen'.

5. Klik op 'Toon' en selecteer vervolgens 'iTunes Store'.

De Apple Music-app voor Windows met de iTunes Store geselecteerd in 'Instellingen' > 'Algemeen'
  6. Klik op 'Terug' om 'Instellingen' te sluiten.

Muziek kopen in de iTunes Store vanuit de Apple Music-app voor Windows

1. Open de Apple Music-app.

2. Klik op het zoekveld en voer het nummer of album in dat je wilt kopen.

3. Klik rechtsboven op de knop 'iTunes Store'. Zie je de iTunes Store niet?

De Apple Music-app voor Windows met de iTunes Store in de rechterbovenhoek van het venster
  4. Klik op de prijs naast het nummer of album om het te kopen.

5. Log in met je Apple ID en wachtwoord om de aankoop te voltooien. Hulp nodig?

Nadat je muziek hebt gekocht, kun je deze vinden in de muziekbibliotheek van

Lees hoe je muziek die je in de iTunes Store hebt gekocht, opnieuw kunt downloaden

Muziek kopen in iTunes voor Windows

1. Open iTunes voor Windows.

2. Kies 'Muziek' in het venstermenu en klik vervolgens op 'Store' in de navigatiebalk.

3. Voer in het zoekveld het nummer of album in dat je wilt kopen.

4. Klik op de prijs naast een nummer of album.

5. Log in met je Apple ID en wachtwoord om de aankoop te voltooien. Hulp nodig?

Nadat je muziek hebt gekocht, kun je deze vinden in de muziekbibliotheek van iTunes.

Lees hoe je muziek die je in de iTunes Store hebt gekocht, opnieuw kunt downloaden

Muziek kopen in de iTunes Store op je iPhone, iPad of Mac

De beschikbaarheid van de iTunes Store kan per land of regio verschillen. Lees wat er in jouw land of regio beschikbaar is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.