Muziek kopen in de iTunes Store op je Mac

Als je geen Apple Music-abonnement hebt of als je een nummer of album wilt kopen, kun je terecht in de iTunes Store.

Muziek kopen in de iTunes Store vanuit de Apple Music-app op je Mac

1. Open de Apple Music-app.

2. Klik op het zoekveld en voer het nummer of album in dat je wilt kopen.

3. Klik rechtsboven op de knop 'iTunes Store'. Zie je de iTunes Store niet?

Apple Music-app die laat zien hoe in de iTunes Store wordt gezocht
  4. Klik op de prijs naast het nummer of album.

5. Log in met je Apple ID en wachtwoord om de aankoop te voltooien. Hulp nodig?

Nadat je muziek hebt gekocht, kun je deze in je bibliotheek vinden in de Apple Music-app.

Lees hoe je muziek die je in de iTunes Store hebt gekocht, opnieuw kunt downloaden

De iTunes Store vinden in de Apple Music-app op je Mac

1. Open de Apple Music-app.

2. Kies 'Muziek' > 'Instellingen' in de menubalk.

3. Klik op het tabblad 'Algemeen'.

4. Selecteer 'iTunes Store' en klik vervolgens op 'OK'.

Venster met instellingen in de Apple Music-app dat toont dat iTunes Store is geselecteerd

Je kunt de iTunes Store vinden in de zijbalk van de Apple Music-app en de iTunes Store als optie zien wanneer je zoeken gebruikt.

Muziek kopen in de iTunes Store op je iPhone, iPad of pc

De beschikbaarheid van de iTunes Store kan per land en regio verschillen. Lees wat er in jouw land of regio beschikbaar is.