Supportbronnen voor Aperture

Deze pagina bevat koppelingen naar gearchiveerde supportbronnen voor Aperture. De ontwikkeling van Aperture is in juni 2014 gestaakt.

In juni 2014 heeft Apple aangekondigd dat Aperture niet verder zou worden ontwikkeld. Sindsdien heeft Apple vijf grotere macOS-updates uitgebracht. Om technische redenen zal Aperture niet meer werken in toekomstige versies van macOS na macOS Mojave. Als u wilt blijven werken met uw Aperture-fotobibliotheken, moet u deze migreren naar de Foto's-app van macOS of naar een andere app.

Gearchiveerde supportartikelen voor Aperture

Laatste gebruikershandleiding bij Aperture