Een schermafbeelding maken op een iPad

Bewaar snel op wat er op uw scherm staat.

Een schermafbeelding maken op iPad-modellen zonder thuisknop

1. Druk tegelijkertijd op de bovenste knop en de volume-omhoogknop.
  2. Laat beide knoppen snel weer los.
  3. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm. Tik op de miniatuur om deze te openen of veeg naar links om deze te sluiten.

Een schermafbeelding maken op iPad-modellen met een thuisknop

1. Druk tegelijkertijd op de bovenste knop en de thuisknop.
  2. Laat beide knoppen snel weer los.
  3. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm. Tik op de miniatuur om deze te openen of veeg naar links om deze te sluiten.

Locatie van schermafbeeldingen

Open Foto's en ga vervolgens naar 'Albums' > 'Schermafbeeldingen'.