Een schermafbeelding maken op een iPad

Sla snel op wat er op uw scherm staat.

Een schermafbeelding maken op een iPad met Face ID

1. Druk tegelijkertijd op de bovenste knop en de knop Volume omhoog.
  2. Laat beide knoppen snel weer los.
  3. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm. Tik op de miniatuur om deze te openen of veeg naar links om deze te sluiten.

Een schermafbeelding maken op een iPad met Touch ID

1. Druk tegelijkertijd op de bovenste knop en de Home-knop.
  2. Laat beide knoppen snel weer los.
  3. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm. Tik op de miniatuur om deze te openen of veeg naar links om deze te sluiten.

Waar vindt u schermafbeeldingen

Open Foto's en ga vervolgens naar Albums > Schermafbeeldingen.