Wat is er nieuw in de updates voor macOS Mojave

Lees meer over de updates die Apple voor macOS Mojave heeft uitgebracht.

macOS Mojave-updates verbeteren de stabiliteit, prestaties en compatibiliteit van uw Mac en worden aanbevolen voor alle gebruikers van Mojave. Om deze updates te ontvangen, kiest u in het Apple-menu () de optie 'Systeemvoorkeuren' en klikt u op 'Software-update'. Lees hoe u de software op uw Mac bijwerkt.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor details over de beveiligingsinhoud van deze updates.

macOS Mojave 10.14.3-update

Deze update verbetert de beveiliging, stabiliteit en compatibiliteit van uw Mac en bevat de volgende functie voor bedrijven: als een verbinding voor bestandsdeling tot stand wordt gebracht met een geldige Kerberos-TGT voor identiteitscontrole, worden gebruikers niet meer gevraagd om inloggegevens in te voeren.

macOS Mojave 10.14.2-update

Deze update doet het volgende:

• Voegt ondersteuning toe voor RTT (real-time text) voor bellen via wifi.
  • Voegt een menu-onderdeel aan News toe voor het openen van een artikel in Safari.
  • Lost een probleem op waarbij iTunes mogelijk geen media kan afspelen op AirPlay-luidsprekers van andere fabrikanten.

Inhoud voor bedrijven:

• Stelt beheerders in staat om FileVault in te schakelen via MDM voor mobiele accounts en gebruikers die zijn aangemaakt met MDM.
  • Stelt gebruikers in staat om hun inlogwachtwoord opnieuw in te stellen in het inlogvenster wanneer het wachtwoord is verlopen als gevolg van het wachtwoordbeleid.
  • Lost een probleem op waarbij beeldschermen niet werken als deze zijn verbonden met MacBook Pro-modellen uit 2018 en er ook grafische USB-apparaten van andere fabrikanten zijn aangesloten.

macOS Mojave 10.14.1 Update

Deze update doet het volgende:

• Voegt ondersteuning toe voor FaceTime-video- en audiogesprekken voor groepen. Deze gesprekken bieden ondersteuning voor maximaal 32 deelnemers tegelijk en zijn voorzien van end-to-endcodering voor privacy. De gesprekken kunnen vanuit een groepsgesprek in Berichten worden gestart, en nieuwe gebruikers kunnen zich tijdens een actief gesprek op elk moment aansluiten bij het gesprek.
  • Voegt meer dan 70 emojitekens toe, waaronder nieuwe tekens met rood, grijs, en krullend haar, nieuwe emoji voor kale mensen, expressievere gezichten, en extra emoji van dieren, sporten en eten.