Wat is er nieuw in de updates voor macOS Mojave

Lees meer over de updates die Apple voor macOS Mojave heeft uitgebracht.

Deze updates verbeteren de stabiliteit, prestaties of compatibiliteit van uw Mac en worden aanbevolen voor alle gebruikers van macOS Mojave. Om deze updates te ontvangen, kiest u in het Apple-menu () de optie 'Systeemvoorkeuren' en klikt u op 'Software-update'. Lees hoe u de software op uw Mac bijwerkt.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor details over de beveiligingsinhoud van deze updates.

macOS Mojave 10.14.2 Update

Deze update doet het volgende:

• Voegt ondersteuning voor RTT (real-time text) toe voor bellen via wifi.
  • Voegt een menu-item toe aan News voor het openen van een verhaal in Safari.
  • Lost een probleem op waarbij iTunes mogelijk geen media van derden kan afspelen op AirPlay-luidsprekers.

Inhoud voor bedrijven:

• Stelt beheerders in staat op FileVault in te schakelen via MDM voor mobiele accounts en gebruikers die zijn aangemaakt met MDM.
  • Stelt gebruikers in staat om hun loginwachtwoord opnieuw in te stellen op het inlogvenster wanneer het wachtwoord is verlopen via een wachtwoordbeleid.
  • Lost een probleem op waarbij beeldschermen niet werken als deze zijn verbonden met MacBook Pro-modellen die geïntroduceerd zijn in 2018 en er ook grafische USB-apparaten van derden zijn aangesloten.

macOS Mojave 10.14.1 Update

Deze update doet het volgende:

• Voegt ondersteuning toe voor FaceTime-video- en audiogesprekken voor groepen. Deze gesprekken bieden ondersteuning voor maximaal 32 deelnemers tegelijk en zijn voorzien van end-to-endcodering voor privacy. De gesprekken kunnen vanuit een groepsgesprek in Berichten worden gestart, en nieuwe gebruikers kunnen zich tijdens een actief gesprek op elk moment aansluiten bij het gesprek.
  • Voegt meer dan 70 emojitekens toe, waaronder nieuwe tekens met rood, grijs, en krullend haar, nieuwe emoji voor kale mensen, expressievere gezichten, en extra emoji van dieren, sporten en eten.