Live luisteren gebruiken met AirPods of Beats

Met live luisteren fungeert uw iPhone, iPad of iPod touch als een microfoon die geluid naar uw AirPods of Beats stuurt.

Live luisteren helpt u een gesprek te horen in een luidruchtige omgeving of te horen wat iemand aan de andere kant van de kamer zegt.

Als u live luisteren wilt gebruiken met uw AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro of Beats Fit Pro, moet iOS of iPadOS 14.3 of hoger zijn geïnstalleerd op uw iOS- of iPadOS-apparaat. U moet een verbinding tot stand brengen met uw AirPods, AirPods ProAirPods MaxPowerbeats Pro of Beats Fit Pro met uw apparaat.

Instellingen van bedieningspaneel in iOS

Live luisteren toevoegen aan het bedieningspaneel

Om live luisteren te kunnen gebruiken, moet u het toevoegen aan het bedieningspaneel:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel'.
  2. Scrol omlaag en tik op de knop 'Voeg toe' symbool 'Voeg toe' naast de knop 'Horen' symbool 'Horen'.
  3. Tik op 'Instellingen' om de wijzigingen te bewaren.

iOS-bedieningspaneel met 'Horen'

Live luisteren gebruiken

1. Open het bedieningspaneel op uw iPhone of iPod touch of uw iPad.
  2. Tik op de knop 'Horen' symbool 'Horen'.
  3. Tik op 'Live luisteren'.
  4. Plaats uw iPhone, iPad of iPod touch vóór de persoon die u wilt horen. Als u het niet goed genoeg hoort, past u het volume op uw apparaat aan.

U kunt de audioniveaus van uw koptelefoon ook in realtime zien terwijl u ergens naar luistert. U kunt snel een blik werpen om gedetailleerde informatie over het decibelniveau te zien.

Als u live luisteren wilt gebruiken met een externe bedrade microfoon, sluit u de microfoon aan op de Lightning-poort of koptelefoonaansluiting op uw iPhone, iPad of iPod touch.

Als u geen verbinding kunt maken met uw AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro of Beats Fit Pro, of als u live luisteren niet kunt inschakelen, controleert u of Bluetooth is ingeschakeld en of uw koptelefoon is opgeladen.

Meer informatie over live luisteren met Made for iPhone-hoortoestellen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.