Drukwerkproducten aanmaken en bestellen in Foto's met Projectextensies

Lees hoe u projectextensies van andere makers downloadt en installeert in Foto's voor macOS.

Met Foto's-projectextensies van andere makers kunt u uiteenlopende krachtige hulpmiddelen toevoegen voor het aanmaken van fotoprojecten en het bestellen van drukwerkproducten. Om te beginnen controleert u of macOS High Sierra 10.13 of hoger is geïnstalleerd op uw Mac. Vervolgens downloadt en installeert u extensies uit de Mac App Store.

Na 30 september 2018 moet u projectextensies gebruiken om projecten aan te maken en producten te bestellen via Foto's.

Hoe u Foto's-projectextensies vindt en installeert

1. Open Foto's.
  2. Kies in de menubalk van Foto's 'Archief' > 'Maak aan' > [projecttype] > 'App Store'. De Mac App Store wordt nu geopend en u ziet de beschikbare projectextensies.
  3. Klik op een extensie voor meer informatie of klik op 'Download' om de extensie te downloaden.
  4. Nadat de extensie is gedownload, is deze in Foto's beschikbaar als projectextensie.

Bestaande projecten converteren

U kunt uw bestaande Foto's-projecten bijwerken of eraan verder werken door ze te converteren met behulp van extensies van andere makers:

1. Selecteer in de navigatiekolom van Foto's onder 'Projecten' het project dat u wilt converteren.
  2. Kies in de menubalk van Foto's 'Archief' > 'Maak aan' > [projecttype] en kies vervolgens de projectextensie die u wilt gebruiken. De extensie toont opties voor het project en converteert het vervolgens naar de eigen structuur van de extensie.
  3. Via de interface van de Foto's-projectextensie kunt u het project wijzigen en bestellingen plaatsen voor drukwerkproducten. Als u klaar bent, klikt u rechtsboven in Foto's op 'Gereed'. Het geconverteerde project verschijnt in de navigatiekolom, evenals het oorspronkelijke project.

Nadat u uw projecten hebt geconverteerd, kunt u ze via de interface van de extensie in Foto's verder wijzigen en bestellingen plaatsen.

Nieuwe projecten aanmaken

Volg deze stappen om een nieuw Foto's-project aan te maken met behulp van extensies:

1. Selecteer een terugblik, een album of een groep foto's die u voor het project wilt gebruiken.
  2. Kies 'Archief' > 'Maak aan' > [projecttype] en kies vervolgens een projectextensie.
  3. Via de interface van de extensie kunt u uw project aanmaken en wijzigen, en kunt u bestellingen plaatsen.

U kunt meer foto's toevoegen nadat het project is aangemaakt: sleep de foto's uit de weergave 'Foto's' naar de naam van het project in de navigatiekolom.

Beschikbare projectextensies

Motif
Motif is een nieuwe voorziening waarmee u prachtige boeken, kaarten en kalenders kunt maken. Bij deze extensie wordt door middel van machine learning bepaald wat de beste foto's zijn, en daarmee maakt u met een paar klikken automatisch een project aan. U kunt elke pagina aanpassen aan uw eigen wensen. Support voor de Motif-extensie.

Mimeo Photos
Hiermee krijgt u de beschikking over de meest uiteenlopende thema's voor boeken, kaarten en kalenders, waaronder boekthema's die overeenkomen met de Apple thema's die u in het verleden hebt gebruikt. Voor wie houdt van creatieve vrijheid, biedt deze extensie onbeperkte aanpassingsmogelijkheden voor elke pagina van een project. Support voor de Mimeo Photos-extensie.

WhiteWall
Met deze extensie maakt u ingelijste afdrukken zoals u ze ook in een galerie aantreft. In een oogwenk ontwerpt u de perfecte fotomuur voor uw huis. Er zijn lijsten in uiteenlopende stijlen verkrijgbaar, van klassiek tot modern. Support voor de WhiteWall-extensie.

ifolor-fotoproducten
ifolor is beschikbaar in Europa en biedt een uitgebreide keuze aan ingelijste afdrukken, foto's op canvas, fotocollages, persoonlijke iPhone-hoesjes, bekers met foto's, enzovoort.

Mpix
Mpix verzorgt voor klanten in de Verenigde Staten kwalitatief hoogwaardige fotoafdrukken, lijsten, foto's op opgespannen canvas, kaarten en nog veel meer. Met deze extensie maakt u heel eenvoudig het perfecte fotocadeau, dat ook nog eens razendsnel wordt bezorgd. Support voor de Mpix-extensie.

Fujifilm drukwerk en geschenken
Hiermee maakt u afdrukken in uiteenlopende afmetingen, fotobekers en zelfs canvasdoeken om aan de muur te hangen. Support voor de Fujifilm-extensie voor drukwerk en geschenken.

Wix Photo Albums
Hiermee maakt u snel digitale fotoalbums en fraaie fotosites die worden gehost op Wix.com. U kunt later nog materiaal toevoegen aan uw albums en u deelt ze eenvoudig met vrienden en kennissen en op social media. Support voor de Wix Photo Albums-extensie.

Foto's-projectextensies zijn mogelijk niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.