Contact opnemen met een andere leverancier

Een product van een andere fabrikant is een product dat is gemaakt door een andere leverancier dan Apple. Leer hoe je hulp vindt en krijgt met producten van een andere fabrikant.

Contact opnemen met een andere leverancier of ontwikkelaar

Afhankelijk van waar je een product koopt, zie je hier met wie je contact kunt opnemen:

• Apps die je downloadt in de App Store en Mac App Store: lees de informatiepagina van de app
  • Producten van een andere fabrikant die je bij Apple koopt: neem contact op met het bedrijf dat het product maakt of neem contact op met Apple.
  • Producten van een andere fabrikant die je koopt bij een ander bedrijf: neem contact op met het bedrijf dat het product maakt of neem contact op met de leverancier die het product verkoopt.

Zoek op internet naar contactinformatie van een bedrijf.

Producten van een andere fabrikant vinden

Hier kun je producten van een andere fabrikant vinden, zoals software en accessoires:

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.