Contact opnemen met de ontwikkelaar van een app

In de App Store vindt u contactgegevens van app-ontwikkelaars, inclusief ontwikkelaars van Apple Arcade-games.

Wanneer moet u contact opnemen met een app-ontwikkelaar voor hulp?

• Als een app niet werkt, maar het probleem geen invloed heeft op andere apps.
  • Als u een in-app aankoop niet kunt gebruiken, zoals een bonusniveau in een game of 'advertenties verwijderen'.

Contact opnemen met de ontwikkelaar van iOS-, iPadOS- en watchOS-apps

1. Open de App Store op de iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Zoek de app en tik erop. Als u de app niet kunt vinden, tikt u op de accountknop  of uw foto bovenaan het scherm, tikt u op 'Aankopen', tikt u op 'Niet op deze [apparaat]' en vervolgens op de app.
  3. De productpagina van de app wordt nu weergegeven. Scrol naar het gedeelte 'Beoordelingen en recensies' en tik vervolgens op 'Appondersteuning'. Als u 'Appondersteuning' niet ziet staan, controleert u of u wel met de juiste Apple ID bent ingelogd.
    iPhone met de productpagina van een app in de App Store met een optie 'Appondersteuning'.

Voor apps op de Apple Watch

Gebruik de iPhone die gekoppeld is met uw Apple Watch en volg de stappen voor iPhone.

Contact opnemen met de ontwikkelaar van apps op uw Mac

1. Open de App Store op de Mac.
  2. Zoek de app en klik erop. Als u de app niet kunt vinden, klikt u op de inlogknop  of uw foto onderaan de navigatiekolom, zoekt u de app op en klikt u erop.
  3. De productpagina van de app wordt nu weergegeven. Scrol naar het gedeelte 'Beoordelingen en recensies' en klik vervolgens op 'Appondersteuning'. Als u 'Appondersteuning' niet ziet staan, controleert u of u wel met de juiste Apple ID bent ingelogd.
    Mac met de productpagina van een app in de App Store met een optie 'Appondersteuning'.

Hebt u de app niet uit de App Store?

Als u een probleem hebt met een Mac-app die niet afkomstig is uit de App Store, leest u hier hoe u contact kunt opnemen met de externe ontwikkelaar.

Contact opnemen met de ontwikkelaar van apps op uw Apple TV

1. Open de App Store op de Apple TV.
  2. Zoek de app en kies deze.
  3. De productpagina van de app wordt nu weergegeven. Scrol helemaal naar beneden. U vindt de website van de ontwikkelaar in het gedeelte 'Informatie'.
    Apple TV met de productpagina van een app in de App Store met onderaan een website.

Voor Apple TV (3e generatie)

Als u een Apple TV (3e generatie) gebruikt, zoekt u op internet op de naam van de app om zo de ontwikkelaar te vinden.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.