Contact opnemen met de ontwikkelaar van een app

In de App Store vindt u contactgegevens van appontwikkelaars, inclusief ontwikkelaars van Apple Arcade-games.

Wanneer u contact moet opnemen met een appontwikkelaar voor hulp

• Als een app niet werkt, maar het probleem geen invloed heeft op andere apps.
  • Als u een in-app aankoop niet kunt gebruiken, zoals een bonuslevel in een game of een functie om advertenties te verwijderen.

Contact opnemen met de ontwikkelaar van een iOS-, iPadOS- of watchOS-app

1. Open de App Store op uw iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Zoek de app en tik erop. Als u de app niet kunt vinden, tikt u op de accountknop  of uw foto bovenaan het scherm, tikt u op 'Aankopen', tikt u op 'Niet op deze [apparaat]' en vervolgens op de app.
  3. De productpagina van de app wordt nu weergegeven. Scrol naar het gedeelte 'Beoordelingen en recensies' en tik vervolgens op 'Appondersteuning'. Als u 'Appondersteuning' niet ziet staan, controleert u of u wel met de juiste Apple ID bent ingelogd.
    In de App Store op een iPhone staat de knop 'Appondersteuning' onderaan de app-pagina.

Voor apps op uw Apple Watch

Gebruik de iPhone die gekoppeld is met uw Apple Watch en volg de stappen voor iPhone.

Contact opnemen met de ontwikkelaar van een macOS-app

1. Open de App Store op uw Mac.
  2. Klik op de inlogknop  of op uw foto.
  3. Er wordt een lijst met apps weergegeven. Klik op de gewenste app. Als u de app niet kunt vinden, gebruikt u de zoekbalk.
  4. De productpagina van de app wordt nu weergegeven. Scrol naar het gedeelte 'Beoordelingen en recensies' en klik vervolgens op 'Appondersteuning'. Als u 'Appondersteuning' niet ziet staan, controleert u of u wel met de juiste Apple ID bent ingelogd.
    In de App Store op een Mac staat de knop 'Appondersteuning' onder het gedeelte met beoordelingen en recensies van de pagina van de app.

Is de app niet afkomstig uit de App Store?

Als u een probleem hebt met een Mac-app die niet afkomstig is uit de App Store, leest u hier hoe u contact kunt opnemen met de externe ontwikkelaar.

Contact opnemen met de ontwikkelaar van een tvOS-app

1. Open de App Store op de Apple TV.
  2. Zoek de app en kies deze.
  3. De productpagina van de app wordt nu weergegeven. Scrol naar de onderkant van de pagina. U vindt de website van de ontwikkelaar in het gedeelte 'Informatie'.
    In de App Store op een Apple TV staat de website van de ontwikkelaar onderaan de pagina van de app.

Als u nog steeds hulp nodig hebt

Als u de contactgegevens van de ontwikkelaar niet kunt vinden, zoekt u op het internet.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.