Contact opnemen met de ontwikkelaar van een app

U kunt de contactgegevens van appontwikkelaars vinden op uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple TV.

Als u een of meerdere van de volgende problemen tegenkomt, is het wellicht verstandig om contact op te nemen met de ontwikkelaar of uitgever van een app:

• Alle apps op uw iPhone starten en werken normaal, op één na.
  • U hebt eerder een niet-verbruikbare aankoop vanuit een app gedaan, en het lukt u niet om uw aankopen in de app te herstellen.

Op uw iOS-apparaat vindt u supportinformatie voor ontwikkelaars van apps voor iOS, Berichten of Apple Watch. Op de Mac vindt u informatie over ontwikkelaars van Mac-apps. Op de Apple TV vindt u informatie over ontwikkelaars van Apple TV-apps.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de App Store. U moet zijn ingelogd met de Apple ID waarmee u de app hebt gekocht of gedownload.
  2. Zoek de app en tik erop. U kunt de app ook in uw aankopen zoeken: Tik op 'Vandaag' en daarna op de knop 'Mijn account' of op uw foto rechtsboven in het scherm. Tik op 'Aankopen' en zoek daarna de app. Mogelijk moet u eerst op 'Niet op deze [apparaat]' klikken om al uw apps te zien.
  3. Veeg naar boven om het gedeelte 'Beoordelingen en recensies' te zoeken en tik daarna op 'Appondersteuning'. Als u 'Appondersteuning' niet ziet staan, controleert u of u wel met de juiste Apple ID bent ingelogd.
    Een iPhone X met daarop het gedeelte 'Beoordelingen en recensies' op de informatiepagina van de app in de App Store. De knop 'Appondersteuning' is uitvergroot.

Voor een app op uw Mac

1. Open de App Store. U moet zijn ingelogd met de Apple ID waarmee u de app hebt gekocht of gedownload.
  2. Zoek de app en klik erop. U kunt de app ook in uw aankopen zoeken: Klik op de knop 'Mijn account' of op uw foto linksonder in het scherm. Zoek daarna de app en klik erop.
  3. Klik rechts in het venster op de supportkoppeling van de app. Scrol naar het gedeelte 'Beoordelingen en recensies' en klik daarna op 'Appondersteuning'. Als u 'Appondersteuning' niet ziet staan, controleert u of u wel met de juiste Apple ID bent ingelogd.
    Een schermafbeelding van de App Store op een Mac, met daarop het gedeelte 'Beoordelingen en recensies' van de informatiepagina van een app. De knop 'Appondersteuning' is uitvergroot.

Voor een app op uw Apple TV

1. Open de App Store. U moet zijn ingelogd met de Apple ID waarmee u de app hebt gekocht of gedownload.
  2. Zoek de app en kies deze.
  3. Scrol naar de onderkant van de pagina. U vindt de website van de ontwikkelaar in het gedeelte 'Informatie'.
    Een Apple TV met daarop het gedeelte 'Beoordelingen en recensies' van de app in de App Store. De koppeling naar de website van de ontwikkelaar is uitvergroot.

Als u een Apple TV (2e generatie) of een Apple TV (3e generatie) hebt, zoek dan op internet naar de naam van de app om de ontwikkelaar te vinden.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.