Nieuw in GarageBand voor iOS

Meer over de nieuwste updates voor GarageBand voor iOS 2.3.

Geluiden­bibliotheek

Gebruik de nieuwe geluiden­bibliotheek om aanvullende gratis pakketten met instrumenten, loops en geluiden te downloaden.

Meer informatie

Beatsequencer

Maak grooves geïnspireerd op klassieke elektronische drumcomputers met de beatsequencer.

Meer informatie

Support voor iOS 11

Support voor uitgebreid delen en opslagopties met de Bestanden-app in iOS 11.

Meer informatie

En verder

• Bijgewerkt voor Super Retina-display op iPhone X
  • Voegt 3 drummers toe die percussie spelen in de stijlen Pop, Songwriter en Latin*
  • Maak muziek met traditionele instrumenten uit China en Japan, zoals de Guzheng-, Koto- en Taiko-drums en maak er opnamen van*
  • Maakt een grotere weergave van Audio Unit-extensies mogelijk voor compatibele instrumenten en effecten van derden
  • Het opnemen, mixen en exporteren van een nummer kan plaatsvinden op 24-bits audioresolutie
  • Omvat iMessage-stickerpakket dat GarageBand-instrumentsymbolen toevoegt

*Vereist gratis download uit de GarageBand-geluidenbibliotheek