Extra gratis geluiden downloaden in GarageBand voor iOS

Gebruik in GarageBand voor iOS 2.3 de geluidenbibliotheek om aanvullende gratis geluidenpakketten te downloaden die je in je nummers kunt gebruiken. Geluidenpakketten bevatten afzonderlijke of combinaties van Touch-instrumenten, Apple Loops, Live Loops-sjablonen en voorinstellingen voor gitaar en instrumenten.

Je kunt de geluidenbibliotheek openen vanuit de geluidskiezer, de Live Loops-kiezer en vanuit instrumenten waarvan extra geluiden beschikbaar zijn om te downloaden. Om de geluidenbibliotheek te openen, moet je apparaat verbonden zijn met het internet.

De geluidenbibliotheek openen

De geluidenbibliotheek openen via de geluidskiezer:

• Tik in een bestaand nummer op de knop 'Geluidskiezer'knop 'Geluidskiezer' om de geluidskiezer te openen, veeg totdat je geluidenbibliotheek ziet en tik vervolgens op 'Geluidenbibliotheek'.

• Als je een nieuw nummer hebt gemaakt, wordt de geluidskiezer automatisch geopend. Veeg totdat je 'Geluidenbibliotheek' ziet en tik vervolgens op 'Geluidenbibliotheek'

De geluidenbibliotheek openen via een instrument zoals Drummer:

1. Selecteer indien nodig het drummerspoor in de weergave 'Sporen' en tik vervolgens op de knop 'Drummer'knop 'Drummer' in de regelbalk in de regelbalk.

2. Tik op de drummernaam en tik op 'Download meer drummers'. Het aantal geeft aan hoeveel extra drummers beschikbaar zijn.

De geluidenbibliotheek openen via een Live Loops-nummer:

• Tik in een bestaand nummer op de knop 'Geluidskiezer'knop 'Geluidskiezer' om de sjabloonkiezer te openen en tik vervolgens op 'Geluidenbibliotheek'.

• Als je een nieuw Live Loops-nummer hebt gemaakt, wordt de sjabloonkiezer automatisch geopend. Tik op 'Geluidenbibliotheek'.

Venster 'Geluidenbibliotheek'

Bladeren door de geluidenbibliotheek

Nadat je de geluidenbibliotheek hebt geopend, voer je een van de volgende handelingen uit om erin te navigeren:

• Tik op een tegel voor meer geluiden.

• Tik op 'Voorbeeld' om voorbeelden van de geluiden te beluisteren.

• Scrol om extra informatie over het geluidenpakket te bekijken, inclusief de bestandsgrootte.

• Tik op 'Download' om de geluiden naar je apparaat te downloaden.

• Als je een gedownload geluidenpakket wilt verwijderen, tik je op de tegel en tik je vervolgens op 'Verwijder'

Gegevens op het scherm van een geluidenpakket