Extra gratis geluiden downloaden in GarageBand voor iOS

In GarageBand voor iOS 2.3 gebruikt u de geluidenbibliotheek om extra gratis geluidenpakketten te downloaden die u in uw nummers kunt gebruiken. Geluidenpakketten bevatten afzonderlijke of combinaties van Touch-instrumenten, Apple Loops, Live Loops-sjablonen en voorinstellingen voor gitaar en instrumenten.

U kunt de geluidenbibliotheek openen via de geluidskiezer, de Live Loops-kiezer en vanuit instrumenten met extra geluiden die kunnen worden gedownload. Als u de geluidenbibliotheek wilt openen, moet uw apparaat zijn verbonden met internet.

De geluidenbibliotheek openen

De geluidenbibliotheek openen via de geluidskiezer:

• Tik in een bestaand nummer op knop 'Geluidskiezer' om de geluidskiezer te openen, veeg totdat u 'Geluidenbibliotheek' ziet en tik vervolgens op 'Geluidenbibliotheek'.
  • Als u een nieuw nummer hebt aangemaakt, wordt de geluidskiezer automatisch geopend. Veeg totdat u 'Geluidenbibliotheek' ziet en tik vervolgens op 'Geluidenbibliotheek'

De geluidenbibliotheek openen via een instrument zoals Drummer:

1. Selecteer indien nodig het drummerspoor in de weergave 'Sporen' en tik vervolgens op knop 'Drummer' in de regelbalk in de regelbalk.
  2. Tik op de drummernaam en tik op 'Download meer drummers'. Het aantal geeft aan hoeveel extra drummers beschikbaar zijn.

De geluidenbibliotheek openen via een Live Loops-nummer:

• In een bestaand nummer tikt u op knop 'Geluidskiezer' om de sjabloonkiezer te openen en tikt u vervolgens op 'Geluidenbibliotheek'.
  • Als u een nieuw Live Loops-nummer hebt aangemaakt, wordt de sjabloonkiezer automatisch geopend. Tik op 'Geluidenbibliotheek'.

Venster 'Geluidenbibliotheek'

Bladeren door de geluidenbibliotheek

Als u de geluidenbibliotheek hebt geopend, voert u een van de volgende handelingen uit om hierin te bladeren:

• Tik op een tegel voor meer geluiden.
  • Tik op 'Voorbeeld' om voorbeelden van de geluiden te beluisteren.
  • Scrol om extra informatie over het geluidenpakket te bekijken, inclusief de bestandsgrootte.
  • Tik op 'Download' om de geluiden naar uw apparaat te downloaden.
  • Als u een gedownload geluidenpakket wilt verwijderen, tikt u op de tegel en vervolgens op 'Verwijder'

Gegevens op het scherm van een geluidenpakket