Als uw AirPods geen verbinding maken

Lees hier wat u moet doen als u hulp nodig hebt bij het verbinden van uw AirPods.

Als u geen verbinding kunt maken met uw iPhone, iPad of iPod touch

1. Zorg ervoor dat uw iOS- of iPadOS-apparaat is bijgewerkt naar de nieuwste compatibele software.
  2. Open het bedieningspaneel op uw iPhoneiPad of iPod touch en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.
  3. Plaats beide AirPods in de oplaadcase en controleer of beide AirPods worden opgeladen.
  4. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth'. Als uw AirPods zijn verbonden, controleert u of ze zijn geselecteerd als het audioapparaat. Ga verder met de volgende stap als ze niet zijn verbonden.
  5. Sluit het deksel, wacht vijftien seconden en open het deksel. Houd de configuratieknop op de oplaadcase tien seconden ingedrukt. Als het statuslampje wit knippert, kunnen de AirPods worden verbonden.
  6. Houd de oplaadcase met de AirPods erin en het deksel open naast uw iOS-apparaat.
  7. Volg de stappen op het scherm van uw iOS-apparaat.
  8. Test uw AirPods. Als u nog steeds geen verbinding kunt maken, stelt u de AirPods opnieuw in.

Als u geen verbinding kunt maken met uw Mac

Als u AirPods (2e generatie) gebruikt, zorgt u ervoor dat uw Mac macOS 10.14.4 of hoger heeft. Als u AirPods (1e generatie) gebruikt, zorgt u ervoor dat uw Mac macOS Sierra of hoger heeft.

Kies het Apple-menu  >'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Bluetooth'. Als uw AirPods worden weergegeven in de lijst met apparaten* maar geen verbinding maken, verwijdert u ze uit de lijst:

1. Selecteer uw AirPods in de lijst met apparaten.
  2. Klik op het X-symbool rechts naast uw AirPods.

Voeg uw AirPods opnieuw toe aan de apparatenlijst in Bluetooth-voorkeuren:

1. Plaats beide AirPods in de oplaadcase.
  2. Open het deksel van de oplaadcase dicht bij uw Mac.
  3. Selecteer uw AirPods in de apparatenlijst en klik op 'Verbind'.

Test uw AirPods. Als u nog steeds geen verbinding kunt maken, stelt u de AirPods opnieuw in.

* Als uw AirPods niet verschijnen in de Bluetooth-voorkeuren, stelt u uw AirPods in met uw Mac.

Wat u nodig hebt

Als u AirPods Pro hebt, hebt u een iPhone of iPod touch nodig met iOS 13.2 of hoger; een iPad met iPadOS 13.2 of hoger; een Apple Watch met watchOS 6.1 of hoger; een Apple TV met tvOS 13.2 of hoger; of een Mac met macOS 10.15.1 of hoger.

Als u AirPods (2e generatie) hebt, hebt u een iPhone, iPad of iPod touch nodig met iOS 12.2 of hoger; een Apple Watch met watchOS 5.2 of hoger; een Apple TV met tvOS 12.2 of hoger; of een Mac met macOS 10.14.4 of hoger.

Als u AirPods (1e generatie) hebt, hebt u een iPhone, iPad of iPod touch nodig met iOS 10 of hoger; een Apple Watch met watchOS 3 of hoger; een Apple TV met tvOS 11 of hoger; of een Mac met macOS Sierra of hoger.