Systeemvereisten voor Continuïteit op Mac, iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch

Dit hebt u nodig om Handoff, Universeel klembord, Instant Hotspot, Automatische ontgrendeling, Bellen via de iPhone en Sms/mms-berichten te gebruiken.

Als uw apparaten voldoen aan de vereisten voor een Continuïteit-functie, kunt u die functie configureren en gebruiken om naadloos te schakelen tussen uw apparaten.

Handoff

Handoff werkt met de volgende apparaten en besturingssystemen:

iOS 8 of hoger OS X Yosemite of hoger  watchOS 1.0 of hoger
  • iPhone 5 of nieuwer
  • iPad Pro
  • iPad (4e generatie)
  • iPad Air of nieuwer
  • iPad mini of nieuwer
  • iPod touch (5e generatie) of nieuwer
  • MacBook (begin 2015 of nieuwer)
  • MacBook Pro (2012 of nieuwer)
  • MacBook Air (2012 of nieuwer)
  • Mac mini (2012 of nieuwer)
  • iMac (2012 of nieuwer)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (eind 2013)
  • Apple Watch (1e generatie)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3

Universeel klembord

Universeel klembord werkt met deze apparaten en besturingssystemen bij het kopiëren van tekst, afbeeldingen, foto's en video's van het ene Apple apparaat naar het andere.

iOS 10 of hoger macOS Sierra of hoger
  • iPhone 5 of nieuwer
  • iPad Pro
  • iPad (4e generatie)
  • iPad Air of nieuwer
  • iPad mini 2 of nieuwer
  • iPod touch (6e generatie) of nieuwer
  • MacBook (begin 2015 of nieuwer)
  • MacBook Pro (2012 of nieuwer)
  • MacBook Air (2012 of nieuwer)
  • Mac mini (2012 of nieuwer)
  • iMac (2012 of nieuwer)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (eind 2013)

Universeel klembord kan ook volledige bestanden van de ene Mac naar een andere kopiëren. Op elke Mac moet macOS High Sierra geïnstalleerd zijn.

Instant Hotspot

Instant Hotspot vereist een van de volgende apparaten en besturingssystemen:

iOS 8.1 of hoger

Uw apparaat moet een geactiveerd abonnement bij een aanbieder hebben die Persoonlijke hotspot-service biedt.

• iPhone 5 of nieuwer
  • iPad Pro
  • iPad (4e generatie)
  • iPad Air of nieuwer
  • iPad mini of nieuwer

U kunt Instant Hotspot dan gebruiken om verbinding te maken met uw Persoonlijke hotspot vanaf de volgende apparaten:

iOS 8 of hoger OS X Yosemite of hoger
  • iPhone 5 of hoger
  • iPad Pro
  • iPad (4e generatie)
  • iPad Air of nieuwer
  • iPad mini of nieuwer
  • iPod touch (5e generatie) of nieuwer
  • MacBook (begin 2015 of nieuwer)
  • MacBook Pro (2012 of nieuwer)
  • MacBook Air (2012 of nieuwer)
  • Mac mini (2012 of nieuwer)
  • iMac (2012 of nieuwer)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (eind 2013)

Automatische ontgrendeling

Automatische ontgrendeling werkt met de volgende apparaten en besturingssystemen:

watchOS 3 of hoger macOS Sierra of hoger*
  • Apple Watch (1e generatie)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3*
  • MacBook (begin 2015 of nieuwer)
  • MacBook Pro (eind 2013 of nieuwer)
  • MacBook Air (medio 2013 of nieuwer)
  • Mac mini (eind 2014 of nieuwer)
  • iMac (eind 2013 of nieuwer)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (eind 2013 of nieuwer)

U kunt ook 'Systeeminformatie' raadplegen om te zien of een Mac 'Automatische ontgrendeling' ondersteunt. Raadpleeg Een Mac ontgrendelen met een Apple Watch voor meer informatie.

* Het gebruik van 'Automatische ontgrendeling' met Apple Watch Series 3 vereist macOS High Sierra.

Bellen via de iPhone

Bellen via de iPhone vereist een iPhone met iOS 8.1 of hoger en een geactiveerd abonnement bij een aanbieder. U kunt dan gesprekken doorsturen naar en van die iPhone vanaf de volgende apparaten:

• Elke Mac met OS X Yosemite of hoger. Mac mini en Mac Pro vereisen een externe microfoon of headset.
  • Elke iPhone, iPad of iPod touch met iOS 8 of hoger.

Sms- en mms-berichten

Sms- en mms-berichten vereist een geactiveerd abonnement bij een aanbieder op elke iPhone met iOS 8.1 of hoger. U kunt dan sms- en mms-berichten versturen en ontvangen vanaf de volgende apparaten:

• Elke Mac met OS X Yosemite of hoger.
  • Elke iPhone, iPad of iPod touch met iOS 8 of hoger.