Gebruik Instant Hotspot om verbinding te maken met je persoonlijke hotspot zonder een wachtwoord in te voeren

Met Instant Hotspot kun je je Apple apparaat verbinden met de persoonlijke hotspot op je iPhone of iPad (Wi-Fi + Cellular) zonder het wifiwachtwoord in te voeren.

Wat je nodig hebt om Instant Hotspot te gebruiken

• Een iPhone of iPad (Wi-Fi + Cellular) met een actief abonnement van een aanbieder die de service voor persoonlijke hotspot ondersteunt. Ga naar 'Instellingen' > 'Persoonlijke hotspot' om de persoonlijke hotspot in of uit te schakelen of het wifiwachtwoord te bekijken.

• Een iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple Vision Pro die voldoet aan de systeemvereisten voor Instant Hotspot.

• Het apparaat dat de persoonlijke hotspot levert en het apparaat dat verbinding maakt met de persoonlijke hotspot, moeten zich in de buurt van elkaar bevinden en als volgt zijn geconfigureerd:

Instant Hotspot gebruiken

Verbinding maken met je persoonlijke hotspot is net als verbinding maken met een ander wifinetwerk. Maar met Instant Hotspot wordt je niet gevraagd om het wifiwachtwoord van de persoonlijke hotspot op te geven.

• Klik op de Mac op WifiWifi in het bedieningspaneelhet bedieningspaneel of de menubalk. Kies daarna de naam van de iPhone of iPad die je persoonlijke hotspotpersoonlijke hotspot levert.

• Ga op je iPhone, iPad, iPod touch of Apple Vision Pro naar 'Instellingen' > 'Wifi' en tik op de naam van de iPhone of iPad die je persoonlijke hotspotpersoonlijke hotspot levert.

Wanneer je bent verbonden met je persoonlijke hotspot, verandert het wifistatussymboolwifistatussymbool op je apparaat naar het symbool voor persoonlijke hotspotsymbool voor persoonlijke hotspot.

Symbool voor persoonlijke hotspot in macOS en iOS nadat verbinding is gemaakt

Als je geen verbinding kunt maken met je persoonlijke hotspot

Als je persoonlijke hotspot niet werkt op je iPhone of iPad (Wi-Fi + Cellular)