Continuïteit gebruiken om uw Mac, iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch te verbinden

Schakel naadloos over tussen uw apparaten met Continuïteit. U kunt bellen zonder de iPhone te pakken. Gebruik uw iPad om de werkruimte van uw Mac uit te breiden. Ontgrendel uw Mac automatisch wanneer u een Apple Watch draagt. En kopieer en plak afbeeldingen, video's en tekst van uw iPhone of iPad naar een Mac in de buurt, of vice versa.

Handoff: hiermee kunt u beginnen te werken op één apparaat en daarna op een ander apparaat in de buurt verdergaan waar u gebleven was.

Universeel klembord: hiermee kunt u materiaal zoals tekst, afbeeldingen, foto's en video's op een Apple apparaat kopiëren en het materiaal vervolgens plakken op een ander Apple apparaat.

Bellen via de iPhone: hiermee kunt u bellen en gebeld worden op uw Mac, iPad of iPod touch als deze apparaten zich in hetzelfde netwerk bevinden als uw iPhone.

Doorsturen van tekstberichten: hiermee kunt u sms- en mms-berichten vanaf uw iPhone versturen en ontvangen op uw Mac, iPad en iPod touch.

Instant Hotspot: hiermee maakt u verbinding met de persoonlijke hotspot op uw iPhone of iPad (Wi-Fi + Cellular) vanaf uw Mac, iPad, iPod touch of een andere iPhone, zonder een wachtwoord te hoeven invoeren.

Automatische ontgrendeling: hiermee krijgt u onmiddellijke toegang tot uw Mac wanneer u uw Apple Watch draagt en kunt u snel andere verzoeken goedkeuren om het beheerderswachtwoord van uw Mac in te voeren.

Continuïteitscamera: hiermee kunt u op uw iPhone, iPad of iPod touch documenten scannen of foto's maken en deze meteen op de Mac laten verschijnen.

Continuïteitstekening: hiermee kunt u een tekening maken op uw iPad, iPhone of iPod touch en deze eenvoudig invoegen in een document op uw Mac.

Continuïteitsmarkeringen: hiermee kunt u op uw iPad, iPhone of iPod touch tekeningen, vormen en andere markeringen toevoegen aan een Mac-document en de wijzigingen live op de Mac zien.

Sidecar: hiermee kunt u uw iPad als tweede beeldscherm gebruiken om het bureaublad van uw Mac uit te breiden of synchroon weer te geven. U kunt de iPad ook gebruiken als tekentablet en Apple Pencil gebruiken om te tekenen in Mac-programma's.

AirDrop: hiermee verstuurt u draadloos documenten, foto's, video's, websites, kaartlocaties en meer naar een iPhone, iPad, iPod touch of Mac in de buurt.

Apple Pay: hiermee kunt u online shoppen op uw Mac en uw aankoop met Apple Pay op uw iPhone of Apple Watch voltooien.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.