Als u een abonnement van Apple wilt opzeggen

Lees hier meer over het opzeggen van abonnementen van Apple of abonnementen die u hebt gekocht met een app uit de App Store.

Een abonnement opzeggen op uw iPhone of iPad

1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op uw naam.
  3. Tik op 'Abonnementen'.
    De knop 'Abonnementen' in Instellingen op iPhone.
  4. Tik op het abonnement.
  5. Tik op 'Annuleer abonnement'. Mogelijk moet u omlaag scrollen om de knop 'Annuleer abonnement' te vinden. Als u geen knop 'Annuleer abonnement' ziet of als er een bericht in rode tekst over de vervaldatum verschijnt, is het abonnement al opgezegd.

Als u het abonnement dat u wilt opzeggen niet kunt vinden

Een abonnement opzeggen op uw Mac

1. Open de App Store-app.
  2. Klik op uw naam. Als u uw naam niet kunt vinden, klikt u op 'Log in'.
  3. Klik op 'Accountinstellingen'.
  4. Scrol naar 'Abonnementen' en klik op 'Beheer'.
    De knop 'Beheer' naast 'Abonnementen' in de App Store op Mac.
  5. Klik naast het abonnement op 'Bewerk'.
  6. Klik op 'Annuleer abonnement'. Als de knop 'Annuleer' of 'Annuleer abonnement' niet wordt weergegeven, is het abonnement al opgezegd.

Als u het abonnement dat u wilt opzeggen niet kunt vinden

Een abonnement opzeggen op uw Windows-pc

1. Open iTunes op de pc. Als u iTunes niet hebt, leest u hier hoe u iTunes voor Windows kunt downloaden.
  2. Kies 'Account' in de menubalk bovenaan het iTunes-venster en kies vervolgens 'Mijn account tonen'.
  3. Scrol naar het gedeelte 'Instellingen'. Klik naast 'Abonnementen' op 'Beheer'.
    De knop 'Beheer' naast 'Abonnementen' in iTunes.
  4. Zoek het abonnement dat u wilt opzeggen en klik op 'Wijzig'.
  5. Klik op 'Annuleer abonnement'. Als de knop 'Annuleer' of 'Annuleer abonnement' niet wordt weergegeven, is het abonnement al opgezegd.

Als u het abonnement dat u wilt opzeggen niet kunt vinden

Kunt u het abonnement dat u wilt opzeggen niet vinden?

U kunt uw iCloud+-abonnement opzeggen in uw iCloud-opslaginstellingen.

Als u iCloud+ niet wilt opzeggen, zoekt u uw factuur:

1. Zoek in uw e-mail naar de tekst 'factuur van Apple'.
  2. Controleer welke Apple ID is gebruikt op de factuur voor het abonnement.

E-mailfactuur waarop de Apple ID te zien is, die is gebruikt voor een aankoop bij Apple.

• Als de Apple ID van een gezinslid op de factuur staat, vraagt u dit gezinslid om de stappen in dit artikel te volgen om het abonnement op te zeggen. U kunt het abonnement van een gezinslid niet opzeggen.
  • Als een andere door u gebruikte Apple ID wordt weergegeven op de factuur, logt u in met die Apple ID en volgt u de stappen in dit artikel om het abonnement op te zeggen.
  • Als u geen factuur van Apple voor het abonnement kunt vinden, hebt u het abonnement mogelijk bij een ander bedrijf gekocht. Controleer uw bank- of creditcardafschrift om erachter te komen welk bedrijf de factuur heeft verstuurd. Als u het abonnement wilt opzeggen, moet u contact opnemen met het bedrijf dat u de factuur voor het abonnement heeft gestuurd.

Contact opnemen met Apple Support

Over abonnementen

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.