Apple Music opzeggen

Lees hier meer over het opzeggen van een abonnement via internet.

Apple Music opzeggen

1. Ga naar music.apple.com/nl.

2. Kies 'Log in' bovenaan de pagina. Als je deze knop niet ziet, sla je deze stap over.

3. Tik of klik op het accountsymboolGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding.

4. Kies 'Instellingen'.

5. Scrol naar 'Abonnementen' en kies 'Beheer'.

6. Kies 'Annuleer abonnement'.

Als je nog steeds hulp nodig hebt

In Israël, Zuid-Afrika en Turkije wijkt de procedure voor het opzeggen van abonnementen enigszins af. Lees meer over bijzondere omstandigheden voor deze landen en regio's.