Download - macOS High Sierra-update 10.13.4

Systeemvereisten: macOS 10.13.3

Bestandsgrootte: 2,38 GB

Download

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS High Sierra.

De macOS High Sierra 10.13.4-update verbetert de stabiliteit, prestaties en beveiliging van een Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Voegt support toe voor Business Chat-gesprekken in Berichten in de VS

• Voegt support toe voor externe grafische processoren (eGPU's).

• Lost problemen op met beschadiging van afbeeldingen die in bepaalde apps op de iMac Pro voorkomen.

• Biedt de mogelijkheid om met behulp van Command 9 naar het meest rechtse open tabblad te springen in Safari.

• Maakt het mogelijk om Safari-bladwijzers op naam of op URL te sorteren door te Control-klikken en 'Sorteer op' te kiezen.

• Lost een probleem op waardoor voorvertoningen van webkoppelingen mogelijk niet in Berichten worden weergegeven.

• Helpt uw privacy te beschermen door gebruikersnamen en wachtwoorden alleen automatisch in te vullen nadat u deze hebt geselecteerd in een webformulierveld in Safari.

• Toont waarschuwingen in het slimme zoekveld van Safari wanneer wordt gecommuniceerd met wachtwoord- of creditcardformulieren op niet-versleutelde webpagina's.

• Toont privacysymbolen en koppelingen om uit te leggen hoe uw gegevens worden gebruikt en beschermd wanneer Apple functies vragen of uw persoonlijke gegevens mogen worden gebruikt.

Inhoud voor bedrijven:

• Schakelt User Approved Kernel Extension Loading niet langer uit op bij MDM geregistreerde apparaten. Bij apparaten met door DEP gestarte of door de gebruiker goedgekeurde MDM-registratie kunnen beheerders de payload van het kernelextensiebeleid gebruiken.

• Verbetert zoekresultaten van Spotlight voor bestanden die worden bewaard op netwerkactiveringen.

• Beoordeelt op correcte wijze ACL's op SMB-toegangspunten.

• Voegt de vlag --eraseinstall toe aan het commando startosinstall in de app van het macOS-installatieprogramma op Contents/Resources/startosinstall. Gebruik deze vlag om macOS op een schijf te wissen en te installeren. Voer voor meer informatie startosinstall uit met de vlag --usage.

• Werkt Schijfkopiehulpprogramma bij zodat het mogelijk wordt om NetInstall-schijfkopieën aan te maken die macOS wissen en het installeren op een eerder genoemd doelvolume.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어