Download - macOS Sierra 10.12.2 Combo-update

Systeemvereisten: macOS Sierra 10.12

Bestandsgrootte: 2,05 GB

Download

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS Sierra.

De macOS Sierra 10.12.2-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers. Deze update doet het volgende:

• Verbetert de configuratie en betrouwbaarheid van Automatisch ontgrendelen.

• Maakt de toevoeging van een knop voor Chinese trackpadinvoer aan de regelbalk van de TouchBar mogelijk.

• Voegt support toe voor het maken van schermafbeeldingen van de TouchBar met behulp van het programma Grab of de toetscombinatie Command-Shift-6.

• Lost een probleem op waardoor de TouchBar-emoji-kiezer op het beeldscherm verschijnt.

• Lost grafische problemen op de MacBookPro (eind 2016) op.

• Lost een probleem op waarbij de bescherming van de systeemintegriteit werd uitgeschakeld op sommige MacBookPros (eind 2016).

• Verbetert de configuratie en uitschrijfervaring voor Bureaublad en Documenten van iCloud.

• Lost een probleem met de levering van waarschuwingen van Geoptimaliseerde opslag op.

• Verbetert de geluidskwaliteit tijdens het gebruik van Siri en FaceTime met Bluetooth-koptelefoons.

• Verbetert de stabiliteit van Foto's tijdens het aanmaken en bestellen van boeken.

• Lost een probleem op waarbij binnenkomende Mail-berichten niet werden weergegeven tijdens het gebruik van een MicrosoftExchange-account.

• Lost een probleem op waarbij de installatie werd voorkomen van Safari-extensies die buiten de galerij met Safari-extensies zijn gedownload.

• Voegt support toe voor nieuwe installaties van Windows8 en Windows7 met behulp van BootCamp op ondersteunde Macs.

• Lost een probleem op waardoor werd voorkomen dat bepaalde beeldschermresoluties beschikbaar waren op beeldschermen van andere fabrikanten.

• Voegt support toe voor meer RAW-structuren van digitale camera's.

Inhoud voor bedrijven:

• Verbetert de prestaties tijdens het zoeken in de globale adreslijst voor een MicrosoftExchange-account in Contacten.

• Verbetert de betrouwbaarheid tijdens het gebruik van gedelegeerde agenda's en het uitstellen van MicrosoftExchange-activiteiten.

• Verbetert de support voor SmartCard-authenticatie in het inlogvenster.

• Maakt 802.1X-clients mogelijk die zijn geconfigureerd voor het gebruik van Systeemmodus om automatisch opnieuw verbinding te maken met het netwerk wanneer gebruikers uitloggen.

• Lost een probleem op met het pushen van VPN-payloads naar MDM-clients via een configuratieprofiel.

• Verbetert het beheer van software-updates op de achtergrond en Safari-internetplugins via configuratieprofielen.

• Stelt beheerders in staat om een beveiligingsfunctie uit te schakelen waarvoor bevestiging is vereist voordat verbinding wordt gemaakt met bepaalde netwerkvolumes.

• Lost een probleem met Agenda op waarbij werd voorkomen dat gedelegeerde agenda's in het contextuele menu van Agenda werden weergegeven tijdens het Control-klikken van een activiteit.

• Lost een probleem op waarbij werd voorkomen dat de functie Partitieschijf van Schijfkopiehulpprogramma functioneerde tijdens het implementeren van een systeemafbeelding via het netwerk.

• Lost een probleem metXsan5op waarbij een opeenvolgende failover kan voorkomen dat Xsan-clients toegang hebben tot bestanden op het volume.

• Voorkomt een potentiële kernel panic tijdens het zoeken naar een DFS-naamruimte in Finder.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어